Az Xbox Game Pass a 2023-as év első új játékával rögtön a mély vízbe dob!

Meglepő módon egy új játék érkezik a Microsoft Xbox Game Pass szolgáltatására, miközben két további játék potenciális hozzáadásáról is teaserek szólnak.

 

 

Bár a Microsoft hivatalosan még nem jelentette be az Xbox Game Pass játékok első hullámát 2023 januárjára (jelen állás szerint), a Stranded Deep már igényelhető. Ráadásul két további játék esetleges hozzáadásáról is hallhattunk már.

Mint azt bárki, aki figyelemmel kíséri a szolgáltatást, tudhatja, a Microsoft néha „késik” ezekkel a bejelentésekkel.

Az Xbox applikáció szerint január 15-én öt játék hagyja el a szolgáltatást annak ellenére, hogy hivatalos bejelentés még nem történt.

A Stranded Deep egy elmés kis túlélőjáték. A már a korai hozzáférés során népszerűvé vált cím kritikus helyzetbe helyez minket. A játékosnak egy lezuhant repülőgép túlélőjének szerepében kell kitartania, valahol a Csendes-óceánon. Az éhség, az egészség és egyéb paraméterek kezelésének mechanikáján keresztül kell életben maradnunk egy végtelen, procedurálisan generált nyílt világban.

A másik két játék azonban zavarosabb vízben találta magát. Ahogy azt MaurinoNL Twitter-felhasználó megjegyezte, és a True Achievements elsőként jelentette, a Street Fighter 30th Anniversary Collection esetében jelenleg egy „Get Game Pass” gombot találunk, ha megnézzük a boltban. Ráadásul egy szokatlan Xbox Game Pass-kedvezményt. Eközben a taktikai RPG The DioField Chronicle áruházi oldalán visszaszámol a Game Pass utáni időpontig. MaurinoNL szerint ez általában a szolgáltatáshoz történő hozzáadást jelzi.

 

Xbox Game Pass lista – január 3.

  • Stranded Deep (PC, felhő és konzol)
  • Street Fighter 30th Anniversary Collection (Lehetséges)
  • The DioField Chronicle (Lehetséges)

 

Természetesen a rajongóknak meg kell várniuk, hogy mit mond a hivatalos bejelentés, amikor az megtörténik. A Stranded Deep nyilvánvalóan tiszta sor, de a másik két játék körül még sok a homály.

Ez a három cím hamarosan érkezhet a szolgáltatásba. Ám ha minden igaz, 2023 januárjának második felében az Xbox Game Pass előfizetők a Persona 3 Portable-t, a Persona 4 Goldent, a Monster Hunter Rise-t, az Age of Empires 2: Definitive Editiont és az Inkulinatit igényelhetik és játszhatják majd.

Forrás: True Achievements

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu