Az Xbox Game Pass újabb öt játéktól búcsúzik januárban – íme a lista!

A hivatalos bejelentés megelőzve az Xbox alkalmazás frissült és kiderült, hogy melyik játékok hagyják el január 15-én az Xbox Game Pass-t.

 

 

Sok előfizető izgatottan várja az év első Xbox Game Pass bejelentését. Ám az Xbox applikáció már előtte frissült. Ebből kiderül, hogy a Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition, a Nobody Saves the World, a Pupperazi, a The Anacrusis és a Windjammers 2 még ebben a hónapban elhagyja a szolgáltatást.

Meg kell jegyezni, hogy mivel ezek az információk az alkalmazásból származnak, meglehetősen megbízhatóak. Az Xbox Game Pass azonban már korábban is változtatott az utolsó pillanatban.

Jelen állás szerint a felhasználók arra számíthatnak, hogy ezek a játékok január 15-én elhagyják a Game Pass konzolos és PC-s verzióját is. Persze a játékosok, ha úgy döntenek, még a távozásuk előtt kipróbálhatják ezeket a játékokat. Akik nem tudják, vagy csak véglegesen hozzá akarják adni őket a könyvtárukhoz, azoknak tudniuk kell, hogy a hivatalos bejelentést követően a szokásoknak megfelelően 20%-os kedvezménnyel lesznek megvásárolhatók.

 

2023 januárjában távoznak az Xbox Game Pass szolgáltatásából:

  • Danganronpa: Trigger Happy Havoc Anniversary Edition
  • Nobody Saves the World
  • Pupperazi
  • The Anacrusis
  • Windjammers 2

 

Sok rajongó izgatottan várja a 2023. januári új Xbox Game Pass-játékokat. Néhány címet már az év vége előtt megerősítettek. Akad közöttük pár igencsak jelentős játék is. A Persona 3 Portable és a Persona 4 Golden január 19-én várható. A Monster Hunter Rise január 20-án érkezik, ha minden igaz. Az Age of Empires 2: Definitive Edition és az Inkulinati pedig január 31-én csatlakozik a szolgáltatáshoz.

A rajongóknak azonban ezek előtt is számíthatnak néhány új megjelenésre, mivel ezek a játékok mindegyike a Microsoft által havonta kiadott játékok „második hullámába” tartozik.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a következő két hétben szellemváros lesz a szolgáltatás. Ám egy közelgő bejelentés könnyen megváltoztatja ezt.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu