Az Xbox „Last Chance” kiárusítása hatalmas, akár 95%-os kedvezményeket kínál!

Az Xbox a „Last Chance” kiárusítás keretében egy utolsó esélyt ad a rajongóknak, hogy az ünnepi szezon zárásaként hihetetlen kedvezményeket kapjanak kedvenc játékaikra.

 

 

Az Xbox új, „Last Chance” Sale-je jelenleg is él minden játékos számára, aki szeretné az ünnepi szezont némi kedvezményes költekezéssel zárni. Az óriásvállalat munkatársai minden műfajból rendkívül népszerű címeket kínálnak, némelyiket 85%-os, sőt elképesztő 95%-os kedvezménnyel az eredeti kiskereskedelmi árból!

Akár az Xbox Game Pass legjobb játékait élvezik a játékosok, akár az előfizetéses Ultimate szolgáltatásra frissítenek, akár csak lazán játszanak a konzollal, a Last Chance Sale ajánlatok mindenki számára elérhetőek.

A legnagyobb kedvezmény az akcióban az XCOM 2 című harci stratégiai játékot érinti, amelyből bődületes, 95%-os kedvezményt kapunk. Aztán 90%-os kedvezménnyel érhető el számos népszerű cím. Ilyenek például a Dragon Ball Xenoverse, az Overcooked és a Beast Quest. 85%-os kedvezménnyel még több hatalmas játék érhető el. Közöttük a Dead Island: Riptide Definitive Edition, Dragon’s Dogma: Dark Arisen, Soulcalibur 6, Tekken 7 – Originals Edition és még sok más. Az Xbox összes Last Chance akciója várhatóan január 17-ig tart, így a rajongóknak nagyjából két hetük van arra, hogy kihasználják az akciót, mielőtt eltűnne.

A PS5 és az Xbox Series X/S eladások elég közel vannak egymáshoz. Sokan feltehetőleg a Microsoft új generációs konzolját választják ünnepi ajándékként vagy új játékvásárlásként. Ezek a rajongók minden bizonnyal izgatottan várják, hogy sok Xbox Series X/S játék felbukkanjon a Last Chance Sale-en, így kedvezményes áron juthatnak hozzá ezekhez a friss, korszerű játékokhoz.

A videójáték-kiárusítások remek lehetőséget kínálnak a rajongóknak arra, hogy kipróbálhassák az új játékokat, vagy akár meg is vásárolhassák kedvenc játékaikat anélkül, hogy túlságosan megterhelnék a pénztárcájukat.

Az Amazon újévi akciója például lehetővé tette a játékosok számára, hogy kedvezményes áron jussanak hozzá három rendkívül népszerű Star Wars-játékhoz: Star Wars Jedi: Fallen Order, Star Wars Battlefront 2 és Lego Star Wars: The Skywalker Saga. A PlayStation Store pedig éppen most frissítette ünnepi kínálatát.

Forrás: Xbox.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu