A The Witcher 3. évada két részből álló kiadási modellt kaphat, állítja a showrunner

MOZI HÍREK – Lauren S. Hirrisch showrunner arról beszélt, hogy a The Witcher 3. évada kétrészes megjelenési modellt kaphat, bár megjegyzi, hogy hivatalos megbeszélések még nem zajlottak le ezzel kapcsolatban.

 

Ahogy a streamingszolgáltató más címek esetében is így tesz, Lauren S. Hissrich showrunner szerint a The Witcher 3. évada kétrészes megjelenési modellt kaphat: A Netflix sorozatának következő fejezete lesz a hattyúdala Henry Cavill Geralt of Rivia szerepének, mivel a színész távozik, és Liam Hemsworth veszi át Geralt szerepét a The Witcher 4. évadában. A The Witcher 3. évadának cselekményének részletei egyelőre nem ismertek, bár várhatóan Cavill szörnyvadászának szembe kell néznie a Vad Vadásszal, miután a 2. évad fináléjában megkínálták őket, valamint segít Cirinek megbékélni a feltörekvő erejével, és megtudni, hogyan kapcsolódnak azok a kontinensen található titokzatos monolitokhoz.

Miközben a nemrég megjelent előzménysorozatról beszélt a Colliderrel, Lauren S. Hissrich a The Witcher 3. évadjáról adott tájékoztatást. Arra a kérdésre, hogy a Netflix a többi sorozatához hasonlóan kétrészes kiadási modellt ad-e, a showrunner kijelentette, hogy nem folytak még megfelelő megbeszélések erről, de nem zárják ki a lehetőséget, ahogy az évad utómunkálatai folytatódnak.

„Még nem beszéltünk erről [az évad felosztásáról], de jelenleg úgy gondolom, hogy amit látunk, hogy mindenféle streameren keresztül történik, nem zárnám ki. Úgy gondolom, hogy nyilvánvalóan nem adunk ki semmit, amire nem vagyunk hihetetlenül büszkék. Szóval ez határozza meg a teljes megjelenési dátumunkat. És szerintem érdekes lesz. Ismétlem, még mindig nagyon hosszú időnk van, körülbelül nyolc hónap a Witcher Season 3 megjelenéséig. Szóval, ha Isten is úgy akarja, egyszerre fogjuk kiadni az egészet. De ki tudja, majd meglátjuk, mi lesz.”

Bár még semmi sem hivatalos a The Witcher 3. évadjával kapcsolatban, a Netflix a fantasy-sorozat két részre osztása a legújabb tendenciát jelentené az utóbbi időben, amikor ezt teszik a címeikkel. A Stranger Things 4. évada az egyik legjelentősebb legutóbbi sorozatuk, amelyben a streamingszolgáltató úgy döntött, hogy az új epizódokat több részre osztja, bár ahelyett, hogy pont középen osztották volna fel, az évadot az 1-7. epizódra, valamint a 8. és 9. epizódra osztották. Mivel azonban az utóbbi epizódok filmhosszúságú játékidőt ölelnek fel, így is bőséges történetmesélést kínáltak, hogy visszahozzák a nézőket, és új rekordokat állítottak fel a Netflix számára.

A Netflix már a Stranger Things 4. évadát megelőzően is több sorozatot osztott több epizódra, például a Lucifer 5. évadát, amely lezárta a törléstől megmentett sorozatot, a Manifest 4. évadát, egy másik, a főműsoridőből megmentett utolsó évadot, valamint a jövőre érkező You 4. évadját. Úgy tűnik, a Netflix konszenzusa az epizódok felosztása mellett abból ered, hogy a különböző címekben elég epizód és anyag van, hogy azok több időpontban történő kiadása jobbnak bizonyul a műsorok nézettségi számai szempontjából. Mivel a Netflix az utóbbi időben küzdött az előfizetési számok megtartásával, érthető, hogy szeretnének valamilyen kiadási modellt, amely visszacsábítja a közönséget, hogy visszatérjenek, és hogy megérje a műsorokra fordított jelentős kiadásaikat.

Bár ez általában sikeres modellnek bizonyult a streamingszolgáltató számára, a kérdés, ami sok nézőt foglalkoztat, biztosan az lesz, hogy jó ötlet-e a The Witcher 3. évad két részre osztása. Tekintettel arra, hogy az új évad várhatóan nyolc epizódos lesz, hasonlóan az előző évadokhoz, az epizódoknak lényegesen hosszabbnak kellene lenniük ahhoz, hogy indokolttá váljon a felosztás, azonban figyelembe véve a sorozat jövőjével kapcsolatos megosztottságot Hemsworth vezetésével, lehet, hogy a több részen keresztül próbálnak meg minél több nézőt bevonni, hogy meggyőzzék a Netflixet a jövőjéről. Ezt csak az idő fogja megmutatni, amikor a The Witcher 3. évadának premierje 2023 közepén lesz.

Forrás: Screenrant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu