Dani, a pusztító: friss Dead Island 2 trailerben mutatkozik be az új karakter! [VIDEO]

A Dead Island 2 egy vadonatúj karaktertrailert mutatott be, amely a játszható zombivadász, Dani különböző képességeire fókuszál.

 

 

A Dambuster Studios, a Dead Island 2 fejlesztői egy új előzetest tettek közzé. A bemutató Dani karakterére összpontosít. Ő a negyedik karakter, akit a játékban lelepleznek és bemutatnak. További kettő szereplő kiléte még mindig rejtély.

Sok játékos úgy gondolta, hogy a Dead Island 2 valójában sosem fog megjelenni, de mióta a stúdiót a Dambuster Studios váltotta, a fejlesztés sokkal gördülékenyebben halad.

A Dead Island 2 most egy új karaktertrailert adott ki Dani, a közelharcra koncentráló vadász figurájáról. Az ő veleszületett képessége, hogy nem csak akkor nyeri vissza az életerejét, ha több zombit is megöl gyors egymásutánban, hanem rendelkezik egy Thunderstruck nevű képességgel is. Ez, ha „nehéz” támadást használ, akkor a becsapódáskor egy erőteljes robbanást vált ki. Az új karakter nagyszerű kiegészítőnek tűnik a játékban. Megéri majd a játékosoknak várni a harcokra, hiszen ez biztosan nagyszerű keveréket és más játékstílust ad majd a játékosoknak.

A trailer egy rövid képregénnyel és koncepciórajzzal együtt érkezett, amely részletesebben bemutatta a karaktert. Összességében Dani nem csak szórakoztatónak tűnik. Valódi tank-karakter lehet a közelharcra vágyó játékosok számára.

A Dead Island 2 a 2023-as év egyik legjobban várt játéka, és bár a játék ismét késik, egyértelmű, hogy a stúdió nem sieti el a dolgot, ami a játék rajongóinak nagyon jó érzés.

A fejlesztők továbbra is frissítésekkel és trailerekkel szolgálnak, hogy a rajongók naprakészek legyenek. Úgy tűnik, a Dead Island 2 jó kezekben van a Dambuster Studiosnál. Hamarosan feltehetőleg az utolsó két vadászt is megismerhetjük…

Forrás: DeadIsland.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu