Cyberpunk 2077: Phantom Liberty: az eddigi legnagyobb kiegészítő a CDPR-től

A CD Projekt RED (innentől csak CDPR-ként rövidítve) a The Witcher 3- Blood and Wine méretéhez és költségvetéséhez képest is magasabbra emeli a lécet a csak a kurrens generációs konzolokra (és természetesen PC-re) készülő Phantom Liberty-vel.

 

A Cyberpunk 2077 utóbbi két éve zűrös volt, de lassan kezdenek a dolgok helyreállni (eleinte a PlayStation 4-es és Xbox One-os verziót lemosta a Google Stadia átirat, amit amúgy a QLOC portolt, és bár grafikailag kissé visszafogottabb volt a PC-s kiadáshoz képest, mégis stabilabb élményt kínált). Igaz, ennek áldozatául esett a korábban tervezett önálló Cyberpunk 2077 multiplayer projekt, továbbá a játékhoz egyetlen kiegészítőt készít a lengyel csapat, és ez is ki fogja hagyni a 2013-as konzolpárost és annak félgenerációs frissítését.

Mark Bugdoł, a CD Projekt befektetői kapcsolatokért felelős menedzsere egy lengyel lapnak, a Parkietnek elmondta, hogy a stúdió eddigi legnagyobb kiegészítője lesz a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, ám azt már nem tudta elmondani, hogy mikor indul ennek marketinges kampánya, továbbá a megjelenésről sem mondott nekünk újat. A stúdió szerinte örül a kiegészítő állapotának, úgyhogy talán bátran mondhatjuk, hogy a fejlesztés kellően jól halad. Persze ezzel véget is érhetnek a történet, de a CDPR a WCCFTechnek angolul is megerősítette, hogy mire utalt Bugdoł: anyagilag is az eddigi legnagyobb projekt lesz ez, így a Vajákot V trónfosztja majd.

A Cyberpunk 2077 egy új krözetben, Dogtownban játszódik majd, és egy új karakter, egy FIA ügynök Solomon Reed lesz az egyik kulcsszereplője. Őt Idris Elba szólaltatja meg. Azt is tudjuk már, hogy az Új Egyedült Államoknak dolgozik, és az is fix, hogy Johnny Silverhand is visszatér, így Keanu Reeves az alapjáték után pluszmunkát (és ezért értelemszerűen plusz juttatást is) kapott. A kiegészítő valamikor idén fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Ha majd látunk olyasmit a boltokban, hogy Cyberpunk 2077 Game of the Year Edition, akkor az az alapjáték és a Phantom Liberty lesz egy csomagban (erről is írtunk régebben).

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu