Dead Space remake: megtudtuk, mi mindenre számíthatunk a New Game Plus módban!

A Dead Space remake fejlesztői megerősítették, hogy milyen különlegességekre számíthatnak a játékosok, ha nekivágnak a horror cím New Game+ módjának.

 

 

Az EA és a Motive Studio ikonikus túlélő horrorjátékának, a Dead Space-nek a remake-je mögött álló fejlesztők elárulták, hogy a játékosok új tárgyakra, ellenségekre és egy új befejezésre számíthatnak, ha nekivágnak az ijesztő sci-fi cím New Game+ módjának.

Először az EA 2021-es Play Live eseményén jelentették be egy rövid teaserrel: az eredeti Dead Space sok rajongója örült, amikor kiderült, hogy a szeretett játék remake-et kap.

A 2008-as Dead Space-t sokan dicsérték zsigeri harcaiért, hihetetlen hangdizájnjáért és a játékmenetbe zökkenőmentesen illeszkedő felhasználói felületéért.

A remake hivatalos Twitter-fiókjának új bejegyzésében a játék fejlesztői megosztották, hogy mire számíthatnak a játékosok a túlélő horror cím New Game+ módjától. A Motive Studios fejlesztői egyszerre szeretnék jutalmazni és kihívás elé állítani a játékosokat. Elárulták, hogy a második végigjátszástól elérhető New Game+ módot vállaló játékosok hozzáférhetnek a 6. szintű Advanced Suit-hoz. Továbbá, egy titkos befejezéshez is. Ám új Phantom Variant Necromorphokkal is kénytelenek lesznek megküzdeni. A horrorrajongók számára, akik már alig várják, hogy mindent láthassanak, amit a Dead Space remake kínál, úgy hangzik, hogy a New Game+ mód néhány titkos történetrészlet mellett új borzongást és kihívásokat is kínál majd.

A tweetre reagáló rajongók közül sokan izgatottan fogadták a régóta várt remake kiegészítő tartalmának bejelentését. Néhány játékos azonban csalódott volt, hogy nem tettek említést a játékban megjelenő 6. szintű Military Suit-ról. A Motive Studios túlélő horror címe és az Epic ingyenesen játszható lövöldéje közelmúltbeli crossoverére utalva az egyik kommentelő azzal viccelődött, hogy „a titkos befejezés lesz Isaac érkezése a Fortnite-ba”.

Már a franchise lehetséges jövőjére gondolva egy másik hozzászóló azt kérdezte, hogy a fejlesztők tervezik-e, hogy a Dead Space 2-t is hasonló átalakításban részesítik a későbbiekben.

Alig több mint egy hónappal a szellemi utód The Callisto Protocolnak a nagy visszhangot kiváltó kudarca után megjelenő remake úgy tűnik, készen áll arra, hogy visszanyerje azt a varázslatot, ami az eredetit a túlélőhorror ikonjává tette.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu