Tomb Raider TV sorozat érkezik az Amazonra Phoebe Waller-Bridge-től!

MOZI HÍREK – Meg nem nevezett források szerint a Tomb Raider TV sorozat írója a Fleabag alkotója és producere lesz, de nem ő lesz főszereplője az adaptációnak.

 

Phoebe Waller-Bridge (Fleabag, Indiana Jones és a sors tárcsája) állítólag a Tomb Raider videojátékok alapján készít tévésorozatot. Erről elsőként a The Hollywood Reporter számolt be.

Meg nem nevezett források szerint Waller-Bridge írja majd a sorozat forgatókönyvét, és nem tervezi, hogy ő legyen a tévés adaptáció főszereplője. Ő lesz a sorozat executive producere az Amazon korábbi vígjáték- és drámavezetőjével, Ryan Andolinával, valamint Amanda Greenblatt korábbi, az általános szerződésekért felelős vezetővel együtt. Hivatalos kommentárt vagy részleteket még nem adtak ki.

A Tomb Raider Waller-Bridge legújabb projektje az Amazonnal a streaming platformmal kötött átfogó szerződése keretében. Emellett ő fejleszti és írja Claudia Lux Sign Here című regényének adaptációját, amely „sötét humorú, meglepően megható és teljesen lebilincselő debütáló regény egy fickóról, aki a pokolban dolgozik (szó szerint), és egy nagy előléptetés küszöbén áll”.

Korábban már bejelentették, hogy Waller-Bridge-nek egy másik sorozata is készül az Amazon számára, amely lehet dráma, vígjáték vagy dramedy. A The Hollywood Reporter meg nem nevezett forrása szerint a Tomb Raider nem ez a projekt, de azt sem tudni, hogy ez a másik sorozat még mindig a gyártásban van-e – a tervek szerint tavaly kezdték volna el forgatni.

A Netflixen készül egy anime-sorozat, amely a Tomb Raider világán alapul. Lara Croft kalandjait követi majd a Crystal Dynamics reboot-trilógia eseményei után. A forgatókönyvet Tasha Huo írja, és Allen Maldonado (Heels, The Last OG) szinkronhangja lesz Zip és Hayley Atwell (Peggy az Amerika Kapitány-filmekből) Lara Croft. 2018-ban Alicia Vikander szerepelt a Tomb Raider saját gyártású filmadaptációjában.

Waller-Bridge az Indiana Jones és a sors tárcsája című filmben az ostorcsattogtató kalandor Indy keresztlányaként, Helenaként tűnik majd fel. A film első teljes trailere decemberben jelent meg. A film 2023. június 30-tól kerül a mozikba.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu