Összeállt az Electronic Arts a Formula 1 világbajnokával!

Az EA Sports és Max Verstappen (a 2021-es és a 2022-es szezon világbajnoka) közösen fog tartalmakat készíteni.

 

Az Oracle Red Bull Racing holland pilótája az EA Sportsszal közösen fog dolgozni, hogy annak portfólióját igénybe véve tartalmakat készítsen. (El sem merjük képzelni, hogy mennyire hülyén fog festeni, hogy az EA Sports FC 24-ben, az Electronic Arts első poszt-FIFA játékában lootboxokat nyitogat Verstappen!) Verstappent szponzorálni fogja az Electronic Arts, és emiatt a sisakján az állán fel fog bukkanni az EA Sports logója a 2023-as szezon során, ami márciusban veszi kezdetét.

Andrea Hopelain, az EA Sports versenyzős márkáiért felelős senior alelnöke így nyilatkozott: „Max egy kitartó versenyző és igazi bajnok, aki osztozik a játékok mély szeretetében. Miközben az F1 történelmébe vágtat, izgatottan várjuk, hogy a világ egyik legjobb sportolójaként együttműködhessünk vele, hogy még több rajongót hozzunk össze az EA Sports élményein keresztül.” Verstappen hozzátette: „Akár a barátaimmal való játékról van szó, akár arról, hogy a versenypályától távol maradok, az EA Sports mindig is nagy része volt az életemnek. Az EA Sports sok millió rajongó számára ikon, és büszke vagyok arra, hogy a 2023-as szezonban én képviselhetem őket.”

A Codemastersnek (amit már felvásárolt az Electronic Arts) 2025-ig tartó megállapodása van arról, hogy a Liberty Mediának ők készítsék az F1 játékadaptációit. 2026-ra és 2027-re is van opciójuk, hogy folytassák az általában a szezon közepén, nyáron megjelenő évenkénti adaptációk készítését. Addigra félünk attól, hogy az Electronic Arts ebbe a játékba is bele fogja erőltetni a például a FIFÁban és a Madden NFL-ben hosszú évek óta erőltett Ultimate Team szerencsejátékot. Csak idő kérdése, mert a cégnek a pénz a minden, és minden másra magasról tesznek.

Azért Verstappen jártas a játékokban, de őt inkább szimulátorokkal lenne érdemes felkeresni. Persze itt is ki tudja hozni a sodrából a nem éppen stabil játék. A virtuális 24 órás Le Mans futamon is így tett.

Forrás: VGC

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu