Xbox Game Pass: ingyenes próbaverziót kap a hónap egyik legnagyobb megjelenése!

Az Xbox Game Pass-felhasználók ingyenesen hozzáférhetnek az egyik legfontosabb februári megjelenéshez.

 

 

Az Xbox Game Pass előfizetők ingyenes hozzáférést kapnak a hónap egyik legnagyobb megjelenéséhez, egy ingyenes próbaverzió jóvoltából. A február rengeteg nagy és figyelemre méltó megjelenést tartogat. Az egyik ilyen nevezetesség, a Wild Hearts az EA és a fejlesztő Omega Force jóvoltából érkezik. Arról nincs szó, hogy a játék a Game Passon keresztül is elérhetővé válik, de a Game Pass Ultimate előfizetők – vagyis a prémium játékra előfizetők  – egy 10 órás ingyenes próbaverziót kapnak, amint a játék megjelenik.

Az üzlet az EA Playen keresztül valósul meg, amelyhez az Xbox Game Pass Ultimate előfizetők az előfizetésükkel hozzáférést kapnak.

Mint minden EA Play-féle próbaverzió esetében, ez is 10 óra teljes játékidőt jelent. Más szóval, ez nem 10 óra, miután beváltották. Tehát a próbaóra akkor kezdődik, amikor elindítod a játékot, és akkor is fut, ha bekapcsolva hagyod, még akkor is, ha nem játszol aktívan. Viszont megáll, amint bezárod az alkalmazást.

Ami magát a játékot illeti, február 17-én jelenik meg PC-n, PS5-ön és Xbox Series X/S-en. A játék szeptemberi leleplezése óta már volt némi felhajtás a játék körül. Sokan ahhoz a sorozathoz hasonlították, amely egyértelműen ihlette, vagyis a Monster Hunter-hez.

A Game Pass és a Game Pass Ultimate egyaránt elérhető PC-n, Xbox One-on, Xbox Series S és Xbox Series X konzolon 10, illetve 15 dollárért havonta.

Forrás: Pure Xbox

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu