Vajon a Hogwarts Legacy is elérhető lesz majd induláskor az Xbox Game Pass-on?

Nagyon úgy tűnik, hogy bár a Hogwarts Legacy egy rakás platformra és szolgáltatásra érkezik, nem lesz fent az Xbox Game Pass-on a megjelenéskor.

 

 

Annak ellenére, hogy az Xbox Game Pass több AAA címet is kínál Day One játékként, a Hogwarts Legacy-t kihagyja. Aki részt szeretne venni a nyílt világú RPG-ben, annak ehelyett egy teljes digitális/fizikai példányt kell megvásárolnia. A játék a PlayStation Plus-on sem szerepel, egyelőre távol marad az előfizetéses szolgáltatásoktól. A játék jelenleg korai hozzáférésben érhető el next-gen platformokon.

Arra, hogy a Hogwarts Legacy felkerül-e a Game Passra, a játék GYIK-oldalán kaptunk választ.

„Kérdés: Milyen platformokon lesz a Hogwarts Legacy?
V: A Hogwarts Legacy elérhető lesz PlayStation 5, PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X/S, Xbox One konzolokra, Nintendo Switch-re és PC-re.”

A Game Passról nem esik szó sem a weboldalon, sem a játék közösségi médiafelületein. Bár a Game Pass megjelenése nem valószínű ilyen korán, a játék előbb-utóbb utat törhet magának a streaming szolgáltatáshoz. Jelenleg a fejlesztőknek van néhány exkluzivitási megállapodása a Sonyval. Példának okáért, egy exkluzív küldetés a PlayStation platformra.

Tekintettel arra, hogy ez egy évre szóló, időzített exkluzivitás, lehetséges, hogy a WB a Microsofttal is megegyezik, hogy a cím végül a Game Passra kerüljön.

Jelen állás szerint a Hogwarts Legacy nem lesz a Game Passon, amikor 2023. február 10-én megjelenik.

A játék jelenleg a Digital Deluxe Edition/Collector’s Editiont megvásárló felhasználók számára játszható. A globális megjelenés a next-gen konzolokra (PlayStation 5, Xbox Series X/S és PC) 2023. február 10-én lesz. A PlayStation 4 és Xbox One felhasználóknak 2023. április 4-ig kell várniuk a játékra. A Switch felhasználóknak azonban egészen 2023. július 25-ig kell majd várniuk, ami szomorú.

Forrás: hogwartslegacy.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu