Hogwarts Legacy: így juthatsz be egy glitch-nek köszönhetően az összes ház klubhelyiségébe!

Egy Hogwarts Legacy-t játszó tartalomkészítő felfedezett egy glitchet, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfedezzék az összes ház klubhelyiségét.

 

 

Aki a Hogwarts Legacy-t játssza, joggal lehet kíváncsi, hogy milyenek az általa választott háztól eltérő házak közös helyiségei. Egy most felfedezett glitch lehetővé teszi a játékosok számára, hogy bármelyik közös helyiséget felfedezzék. Akár az adott házhoz tartoznak, akár nem. Mivel a játék továbbra is kap frissítéseket, nem tudni, hogy ez meddig marad meg. Így aki szeretné látni az összes közös helyiséget anélkül, hogy új karaktert kellene létrehoznia, érdemes kihasználni ezt a felfedezést, amíg még életképes.

Amikor a játékosok kiválasztják a Roxfort házai közül a lakóhelyüket, általában csak a választott házukhoz tartozó házba jutnak be.

Tekintettel egy olyan ház népszerűségére, mint a Mardekár, ez azt jelenti, hogy a többi ház kevésbé ismert, és a játékosok talán szeretnék megnézni, hogyan néznek ki, miközben egyetlen karaktert tartanak meg. Még ha ez nem a fejlesztők által tervezett eszközökkel is történik, sok rajongó szerint ez egy elég menő dolog a játékban.

A Hogwarts Legacy-ban találtak egy könnyen kivitelezhető glitchet, amely ezt teszi. A YouTube tartalomkészítője, Goldenhalk felfedezte, és feltöltötte a csatornájára a replikáláshoz szükséges utasításokat. A folyamat nagyjából ugyanaz mind a négy házban. A játékos egy kunyhóhoz megy, amely lehetővé teszi, hogy glitcheljen a földbe. Majd a seprűnyéllel a térkép alatt repüljön. Ezután el kell repülniük egy adott pontra a Roxfort alatt, majd leszállás után az egyik háznak megfelelő közös terembe kell teleportálniuk magukat.

Ami a glitcheket és problémákat illeti, amiket a játékosok a Hogwarts Legacyben találtak, ez inkább hozzáad a játékhoz, mintsem elvesz belőle.

Akinek ez sikerül, annak megadja az elégedettséget, hogy felfedezheti a közös szobákat, amelyekről egyébként lemaradt volna. Miközben nem kell videót keresnie, vagy új karaktert létrehoznia. Goldenhalk is megérdemli az elismerést a felfedezésért. Hiszen a Hugrabug közös szobába való eljutást részletező videóban válaszolt egy kommentre, amiben azt kérdezte, hogy mennyi időbe telt ezt megtalálni. Említette, hogy délután találta meg az elsőt, majd a nap hátralévő részét azzal töltötte, hogy megtalálja a másik hármat.

A Hogwarts Legacyban rengeteg felfedezni való vár a játékosokra. Goldenhalk videóiból kiderül, hogy néhány olyan dolgot, amire érdemes odafigyelni, nem szándékosan tettek bele a fejlesztők. Érdekes lesz látni, hogy mi jön még ki a játékból, ha érdekes glitchekről és exploitokról van szó.

Forrás: metro.co.uk

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu