The Dark Pictures: Switchback VR: komoly előrendelői bónuszokkal érkezik a játék!

A fejlesztő Supermassive Games megosztotta, mit kapnak a játékosok, ha előrendelik a The Dark Pictures: Switchback VR című, hamarosan megjelenő horror-lövöldét.

 

 

A fejlesztő Supermassive Games elárulta, milyen exkluzív játékbeli tárgyakat kapnak a játékosok, ha előrendelik a hamarosan megjelenő The Dark Pictures: Switchback VR-t. A horrorisztikus VR rail shooter március 16-án jelenik meg PS VR2 exkluzívként.

A The Dark Pictures: Switchback VR egy első személyű on-rails shooter, nem pedig egy interaktív dráma, mint az előző játékok; így nem a 2016-os Until Dawn: Blood Rush című PS4 VR-játék utódja.

A Supermassive Games a The Dark Pictures: Switchback VR előrendelői tartalmát Inferno Packnak hívja. Ez két exkluzív fegyver skin-t tartalmaz a Special Edition Gold Gun és a Premium Demon Gun formájában. Az előbbi aranyozott, a cső elején lánggal. A Switchback VR Demon Gunja hasonló mintázattal rendelkezik, de fehér színű, és több hátborzongató szem néz ki belőle. Az Inferno Pack tartalmazza a Premium Skull and Bones kocsit is. Ezt a játékosok egy exkluzív lebegő Skull Bobble Headdel díszíthetnek. A The Dark Pictures rajongói már most előrendelhetik a játékot 39,99 dollárért.

 

 

switchback

 

 

Az Until Dawn: Blood Rush-hoz hasonlóan az új játék szokatlanul szó szerint veszi a rail shooter kifejezést. Ugyanis egy természetfeletti hullámvasúton játszódik. A Supermassive VR-lövöldéje a The Dark Pictures antológia első évadának fenyegetéseit vonultatja fel. A játékosok a Man of Medan élőhalott tengerészeivel, Little Hope démoni szellemeivel, a House of Ashes ősi idegen vámpírjaival és a The Devil in Me szadista sorozatgyilkosával szállnak szembe. Minden pálya többféle útvonalat tartalmaz, ami garantálja, hogy nincs két teljesen egyforma menet. Ráadásul alapvetően még mindig egy Dark Pictures játék, ami azt jelenti, hogy a játékosok döntései alapján különböző befejezésekkel fog rendelkezni.

A Dark Pictures: Switchback VR PlayStation 5-exkluzivitásként azt is jelenti, hogy a PlayStation VR2 különleges funkcióit is kihasználhatja.

A játék ugyanis használja a PS VR2 szemkövető funkcióját az ellenség viselkedésének beállításához. Emellett kihasználja a kontrollerek és a headset adaptív ravaszait és haptikus visszajelzéseit is. A játékosok saját maguk is megtapasztalhatják a vad utazást, amikor a The Dark Pictures: Switchback VR egy hónap múlva jelenik meg.

Forrás: Supermassive Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu