Forza Horizon 5: Rally Adventure: letér a kijelölt útról a Playground Games [VIDEO]

Járt utat járatlanért el ne hagyj? A Playground Games megrándította a vállát, majd a kormányt is: off-road fordulatot vesz a Forza Horizon új része.

 

A Forza Horizon már több mint egy éve, hogy elérhető Xbox Seriesen, Xbox One-on, illetve PC-n (Steam). Microsoft Store, továbbá az Xbox Game Pass jóvoltából is elérhetjük a Playground Games játékát, amit Magyarországon a felhőből is futtathatunk, ugyanis hazánkban az Xbox Game Pass Ultimate előfizetéssel erre is lehetőségünk van. Így akár hamarosan a buszon ülve is lehetőségünk adódik arra, hogy rally kalandba vágjunk.

A Forza Horizon 5 új kiegészítője Rally Adventure néven fut, és kicsivel több mint egy hónapra van már csak a megjelenésétől. Lássuk, hogy mit írt róla a stúdió: „Itt a Forza Horizon 5 rally kalandod! Vezesd a kifejezetten erre a célra épített raliszörnyeket, és hódítsd meg a zord Sierra Nuevát. Csatlakozz három ralicsapathoz, és támadj a Horizon eddigi legizgalmasabb útvonalait a Horizon Rally és a Horizon Races eseményeken. Érezd a hatalmas poros ösvények és a deformálható homokutak intenzitását tíz új autóval, és tapasztald meg a kipattanó lángokat az anti-lag. Fedezz fel drámai krátereket, egy elhagyott kőbányát és egy teljesen összetörhető pálmaerdőt.”

A Forza Horizon 5: Rally Adventure számára megjelenési dátumot is közölt a Playground Games (akikről azt hallottuk, hogy a két és fél éve bejelentett Fable reboottal szenvednek, és nem véletlen, hogy a játék megerősítése óta konkrétan semmi újdonságot nem láttunk belőle…): március 29-én fog megjelenni Xbox Seriesre, Xbox One-ra és PC-re. A kiegészítő a Premium Add-Ons bundle részeként jut el a játékosokhoz. A kieg 20 dollár/euró, tehát kb. 8 ezer forint lesz.

Már csak az a kérdésünk, hogy vajon meddig tervezi a Playground Games a játék támogatását? Ne feledjük, a régebbi Forza Horizon játékokat a Microsoft már levette a Microsoft Store-ról, és nem kizárt, hogy ez a rész is hasonló sorsra fog jutni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu