Silent Hill f: mi a f-enét jelenthet a játék címe?

Bár örömmel fogadtuk a Silent Hill visszatérését, több dologban is még kétkedünk.

 

Nem csak arra gondolunk, hogy a Silent Hill 2 Remake-en a Bloober Team dolgozik (a bejelentés nem volt meglepetés, ugyanis a játékipar egyik legrosszabbul őrzött titkáról beszélünk), miközben a PC-s változatból elég szépen alakul egy modern remaster, hanem arra is, hogy a NeoBards (Resident Evil: Resistance, Resident Evil Re:Verse) dolgozik a Silent Hill f-en, amiről a Konami a lehető legkevesebbet árulta el tavaly, amikor bemutatta a projekteket, amik a franchise-ban készülnek. (Egy dolog kimaradt: a PlayStation 5-re a PlayStation Store-os adatbázisból kiszivárgott Silent Hill: The Short Message demó. Az mi lesz?)

Tavaly októberben ezt írtuk a Silent Hill f-ről: „A sztorit Ryukishi07 írta, a karakterek és a lények dizjánát Kera valósította meg, producere pedig Okamoto Motoi (hoppá: a Nintendo veteránja talán szétcsaphat a fejlesztők között, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy kellene). A hivatalos jellemzés: „A Silent Hill f egy teljesen új történet lesz, ami az 1960-as évek Japánjában játszódik, és egy gyönyörű, mégis rémisztő világot mutat be. Írta Ryukishi07, aki híres a gyilkossági rejtélyekkel, pszichológiai és természetfeletti horrorral foglalkozó japán vizuális regényei kapcsán.””

A teaser sokkal több kérdést tett fel, mint amit meg tudott válaszolni, és a NeoBards kreatív igazgatója, Al Yang a Twitteren azt írta, hogy kíváncsi, mi szerintünk az f a játék nevében, továbbá van egy fogadás ezzel kapcsolatban a stúdión belül, ugyanis a fejlesztők fogadtak arra, hogy a rajongók szerint mit takar ez a betű. A válaszok között felbukkantak ezek a szavak: fungus, fate, flower, five, forte. Tehát gomba, sors, virág, öt (hiszen Silent Hill 5 néven nem is jelent meg egy játék sem…), továbbá a zenei, erős előadást takaró kifejezés, amit tényleg kis f betűvel írnak…

De az is lehet, hogy az óangolra utaltak a fejlesztők, így az f egy középkori S betű lehet, így a Silent Hills feltámasztásáról van szó talán…

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu