Keanu Reeves megerősítette, hogy tárgyalásokat folytat a Constantine 2-ről!

MOZI HÍREK – Keanu Reeves megerősítette, hogy tárgyalásokat folytatott James Gunn-nal a közelgő Constantine 2 folytatásáról, amelyet jelenleg a DC Studios fejleszt.

 

 

A Warner Bros. Discovery-nél a közelmúltban történt változások ellenére a DC Studios megerősítette, hogy a 2005-ös Constantine című film folytatása még mindig fejlesztés alatt áll. A DC Comics John Constantine karakterén alapuló eredeti filmben Keanu Reeves játszotta a főszerepet, a természetfeletti nyomozót, aki démonokra és más misztikus entitásokra vadászik. A film kultikus klasszikus volt, amely az évek során erős rajongótáborra tett szert, ami újbóli érdeklődéshez vezetett egy esetleges folytatás iránt. A DC Studios főnökei, James Gunn és Peter Safran által tervezett közös filmes univerzum fejlesztése azonban elbizonytalanította a rajongókat, hogy a Constantine 2 valaha is megvalósulhat-e.

Habár a Constantine 2-ről eddig kevés részletet hoztak nyilvánosságra, Keanu Reeves nemrég egy Reddit AMA-ban megerősítette, hogy James Gunn-nal tárgyalt a projektről.

Reeves reményét fejezte ki, hogy a rajongók láthatják majd a kultikus klasszikus folytatását, amelyet először 2022 végén jelentettek be. Kommentárját lelkesedéssel fogadták a rajongók, akik évek óta várják a projektről szóló híreket. Sok mindent nem tudunk még a készülő filmről. Ám a tény, hogy Keanu Reeves és James Gunn is részt vesz benne, biztató jel.

 

A Constantine 2 írója, Akiva Goldsman beszélt Keanu Reeves karakteréről

 

A Warner Bros bejelentette, hogy az elismert író, Akiva Goldsman visszatért a stúdióhoz. Első nagy projektje a várva várt Constantine 2 folytatása lesz. Keanu Reeves újra eljátssza John Constantine okkult nyomozó szerepét, a rendezői székbe pedig Francis Lawrence tér vissza. Goldsman emellett J.J. Abrams és Hannah Minghella mellett producerként is tevékenykedik majd.

A Deadline riportjában Goldsman arról beszélt, hogyan állt hozzá a várva várt Constantine-folytatás megírásához. Goldsman elismerte az egyedi világépítést, amely az első filmet sikeressé tette. Kifejezte, hogy ezeket a kreatív és hangulatos részleteket szeretné megtartani a készülő projektben, és beépíteni egy új történetbe. Goldsman dicsérte Keanu Reeves John Constantine alakítását is, kijelentve, hogy a karakter nagyon is Keanu.

„A karakter nagyon is Keanu, és az, ahogy ő és Francis látta a jó és a rossz világát, és a csodálatos és hiteles noirt, ahol a jó és a rossz világa mögött a mi világunkkal egészen közel egymás mellett létezik egy világ.”

„Ezen túlmenően még mindig felfedezzük, miközben írom a forgatókönyvet”.

Keanu Reeves újra John Constantine szerepét játssza, Peter Stormare pedig valószínűleg Luciferként tér vissza. A színpadon egy újabb izgalmas természetfeletti kaland vár. A Constantine 2 cselekményének részleteiről és a megjelenési dátumról egyelőre nincs információ.

Forrás: Deadline, Reddit

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu