Gyakoribb frissítésekre készülhet a Halo Infinite a 3. szezon elindulásával [VIDEO]

A 343 Industries játékát talán végre gatyába rázták, miután a stúdió vezetősége is kicserélődött.

 

A Halo Infinite 3. szezonjával elvileg novemberben kellett volna megjelennie. Ez nem történt meg, és jött helyette egy téli frissítés (Forge mód például), de a lényegen nem változtatott: a játék második évada tíz hónapon át tartott. Sean Baron, a 343 Industries élő szolgáltatásokért felelős vezetője megígérte, hogy innentől rendszeresebben, stabilabb időközönként jönnek az újabb tartalmi frissítések: „A szezonalitás valójában a következetességről szól.M indenben következetesnek kell lennünk. Nagyon magabiztosnak érzem magam azzal kapcsolatban, hogy hova jutottunk a 3. évaddal, és nagyon bízom abban, hogy képesek leszünk tovább javítani ezt a következetességet, és teljesen magunk mögött hagyni a múlt hosszú szezonjait. Még következetesebbek leszünk. Tovább fogjuk fejleszteni a játékot a játékosokkal szorosan együttműködve. A 3. szezonra koncentrálunk, és ahogy Chief mondta: „Készen állunk a munkára”.”

A harmadik szezonnal az Oasis Big Team Battle pálya, illetve a hagyományos Arena pályák között a Cliffhangert és a Chasmot találhatjuk meg. A Chasm mélyen egy Forerunnerben egy hosszú, lengő sétálóúton küzdhetünk, a Cliffhanger egy aszimmetrikus ONI telephelyen van, eldugva egy hívas domb tetején. Az Oasis egy aszimmetrikus UNSC telephelyen játszódik egy elhagyatott sivatagi területen. Megjött az Escalation Slayer mód, illetve egy Community Collection Playlist, ahol XP-t gyűjthetünk a Forge módban alkotók pályáit játszva (pl. az Art’s Room eléggé a Toy Story stílusát öltötte magára). A Shroud Screen kütyüvel elrejthetjük mozgásunkat, az M392 Bandit puska hasonlít az M392 MDR-re, de lesznek új események is, pl. egy narratív eseménypáros, illetve a Firewall Fracture.

„A 3. szezon két különálló Echoes Within eseményt tartalmaz majd. Ezek a narratív események mindegyike két hétig fog tartani, és különböző tíz elemből álló Event Passokat tartalmaznak. Az első ilyen esemény, a Mindfall március 7. és 21. között fog zajlani. Figyeld a Halo Waypoint hírek rovatát, hogy értesülj a Site Unseen esemény legfrissebb híreiről. A 3. évad Fracture eseménye több héten át lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy teljesítsék az új Escalation Slayer módban az eseménykihívásokat, és akár 20 jutalmat szerezzenek. Míg a Season 3 Battle Pass a MIRAGE IIC Armor Core testreszabási tárgyakat tartalmaz, az ingyenes Fracture: Firewall Event Pass a Chimera Armor Core testreszabási elemeit tartalmazza. Az Echoes Within eseményekhez hasonlóan ezeket a testreszabási tárgyakat csak az esemény kihívásainak teljesítésével lehet megszerezni, amíg az esemény aktív,” írja a 343 Industries.

Mi a helyzet a sugárkövetéses (ray tracing) árnyakkal? Erről is beszélt a stúdió: „A PC-s játékosok mostantól a Beállítások menüben kapcsolhatják be a sugárkövetéses napárnyékos funkciót. Ha be van kapcsolva, a nap által vetett árnyékok részletesebben jelennek meg a többjátékos játékban. A Raytraced Sun Shadows opció nem vonatkozik a Halo Infinite kampányára. A sugárkövetéshez DXR Tier 1.1 támogatás szükséges, és az AMD Radeon RX 6000 sorozatú vagy annál újabb, valamint GeForce RTX 2000 sorozatú vagy újabb videókártyákkal működik. Ha a hardver nem támogatja a sugárkövetést, az opció szürkén jelenik meg a Videóbeállítások menüben. Ez az opció a Halo Infinite egy jövőbeli frissítésében elérhető lesz Xbox Series X-en is.”

További részletek itt.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu