PS Plus: már most bejelentettek egy ígéretes day one-megjelenést áprilisra!

A Sony általában a hónap utolsó szerdáján erősíti meg a PS Plus kínálatát, de egy 2023. áprilisi ingyenes játékot már korábban bejelentettek.

 

 

A Dead by Daylightot fejlesztő Behaviour Interactive megerősítette, hogy a készülő Meet Your Maker című játék az első napon, április 4-én megjelenő PS Plus Essential tier cím lesz. A Meet Your Maker, amelynek nyílt bétája még februárban volt, egy poszt-apokaliptikus építkezős-vadászós játék. A játékosok az úgynevezett Custodian szerepét veszik fel.

Az érdeklődő rajongók a PS4 és PS5 megjelenés napján a PS Pluson keresztül is kipróbálhatják a Meet Your Maker-t, de a Behaviour Interactive megerősítette a játék standard és deluxe kiadását is.

Az előbbi egyszerű: ez 29,99 dollárba kerül. A 39,99 dolláros Deluxe kiadás tartalmazza a Scorched Necropolis Packot, amely egyiptomi témájú blokkokat, kellékeket, matricákat, egy fegyver skin-t és néhány Custodian skin-t biztosít a játékosoknak.

A Meet Your Maker április 4-én jelenik meg és május 1-jéig marad a szolgáltatáson. A PS4 és PS5 tulajdonosok tarthatnak igényt a játékra. A Sony egyelőre még nem erősítette meg a másik két, vagy talán három játékot, amelyek áprilisban csatlakoznak hozzá. Hagyományosan ezeket a felhozatalt a keddi megjelenés előtti szerdán erősítik meg, így a rajongók valószínűleg március 29-én értesülnek a többiekről. Addig is, ez a kis ízelítő valószínűleg segít a rajongóknak.

A Meet Your Maker talán nem egy nagy AAA játék, amiről most mindenki beszél, de a PS Plus kiadáshoz tökéletes cím. Nem titok, hogy a PlayStation Plus multiplayer játékok számára előnyös a közösséghez való azonnali hozzáférés. Az, hogy ez már az első napon megvan, nagy előny a Meet Your Maker számára a PlayStation konzolokon.

Hasonló példákat láthatunk abban, ahogy a szolgáltatás fellendítette a Rocket League, a Fall Guys és a Deep Rock Galactic játékosainak számát, habár az még nem derült ki, hogy ez a játék meg tudja-e ismételni ezt a sikert.

Egyelőre csak egy PlayStation Plus ingyenes játékot erősítettek meg 2023 áprilisára. Ám már most izgalmasan hangzik. Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy az áprilisnak komoly esélye van arra, hogy minőségben felülmúlja a 2023. márciusi ingyenes kínálatot.

Forrás: PlayStation Blog

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu