Hellblade 2: ilyen realisztikus arc-animációt még nem láttunk! [VIDEO]

A Ninja Theory a GDC 2023 alkalmából közzétett videójában a játékosok bepillantást nyerhetnek a Hellblade 2 elképesztően élethű arcanimációiba.

 

 

A fejlesztő Ninja Theory a GDC 2023-at arra használta fel, hogy bepillantást engedjen a játékosoknak a next-gen grafikába, Láthatjuk, mire számíthatunk a közelgő Senua’s Saga: Hellblade 2-ben. A frissen bemutatott trailer a játékhoz az Epic Games Unreal Engine 5 segítségével készített hihetetlenül élethű arcanimációkat mutatja be.

A sötét fantasy akció-kalandjátékot, amely erősen merít az északi mitológiából, a Hellblade: Senua’s Sacrifice-t a kritikusok és a játékosok egyaránt dicsérték lenyűgöző látványvilágáért és egyedi narratívájáért, amely árnyalt, de kíméletlen betekintést nyújtott a mentális zavarokkal, például pszichózissal való együttélés néha fájdalmas valóságába.

A Ninja Theory által a GDC 2023-on az Epic State of Unreal keynote részeként közzétett új videóból kiderül, hogy a fejlesztő a Hellblade 2 előrehaladásáról szóló ritka frissítések ellenére sem pihent a babérjain. A rövid trailer eltekint a várva várt folytatás játékmenetének bemutatásától. Helyette a hihetetlenül élethű arc-animációra koncentrál. Mindezt a játék számára az Epic Unreal Engine 5 Metahuman technológiájának használata teszi lehetővé. Bár a játékosok már láthatták akcióban a The Matrix Awakens Unreal Engine 5 demójában, ez az új klip megmutatja, mennyit fejlődött a technológia.

A Senua’s Saga: Hellblade 2 klipje azzal kezdődik, hogy egy offscreen rendező hívja a felvétel kezdetét, majd átvált a Senua színésznőjének, Melina Juergensnek a digitális hasonmására, aki teljes jelmezben látható egy üres kötetben.

Ahogy a kamera ráközelít, látható az intenzív koncentráció Juergens arcán, miközben belebújik a karakterébe. Majd a kamera visszahúzódik, és a jelenet kivilágosodik, felfedve Senua immár sebhelyes és koszos arcát, miközben egy rövid monológba kezd. A jelenetben látható arcanimáció megdöbbentően élethű, a fény Senua arcán játszik, ahogy egyre vadabbá válik.

Reméljük, a Ninja Theory képes kombinálni ezt az úttörő technológiát az első játékban bemutatott történetmesélési képességgel. Ez esetben a Senua’s Saga: Hellblade 2 játékosainak nagyszerű élményben lesz részük.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu