Cyberpunk 2077: készül már a folytatás, amely egy másik legendás játékból merítene ihletet!

A CD Projekt Red bejelentette, hogy elkezdte a Cyberpunk 2077 folytatásának fejlesztését, amelynek munkacíme Project Orion. A lengyel stúdió azt ígéri, hogy a következő rész jobban kihasználja a sötét jövő univerzumának lehetőségeit, és tanul a Dishonored sorozat sikereiből.

 

A Dishonored játékok az első személyű lopakodós műfaj egyik legjobb példái, amelyek lenyűgöző szinttervezéssel és változatos útvonalakkal kényeztetik a játékosokat. Az Arkane Studio gőzpunkus bérgyilkos-sorozata nagy hatást gyakorolt a zsánerre, de sajnos 2016 óta nem jelent meg új epizód. Úgy tűnik azonban, hogy még mindig nyomot hagyott az iparágban, sőt más fejlesztőket is inspirált.

Egy friss interjúban az IGN-nek Miles Tost, a CD Projekt Red vezető szinttervezője elárulta, hogyan javíthatnák a Cyberpunk 2077 franchise-t. A fejlesztő mindkét Dishonored címre utalt, amelyek jutalmazzák a játékosokat a küldetések során választott különböző utakért, és hozzátette, hogy a CDPR-nek “speciálisként kell kezelnie az utakat”, hogy “értéket teremtsenek a játékosok döntéseiben”. Tost azt is elmondta, hogy a Cyberpunk 2077 útvonalai összeszűkültek, gyakorlatilag úgy érezték magukat a játékosok, mintha nem számítana, milyen választást hoztak. Ezután felsorolta azokat az alapelveket, amelyeket alkalmazni lehetne annak érdekében, hogy a játékos úgy érezze, bármilyen útvonalat választott is, “megérte az idejét”.

A Cyberpunk 2077 folytatása 2022 végén lett bejelentve Project Orion munkacímmel. A folytatásról még nem sokat tudni, de úgy hangzik, hogy a stúdió figyelembe veszi azt, amit az első játék fejlesztése során tanult annak érdekében, hogy a következő rész jobb élmény legyen. Azonban CDPR dolgozik egy új Witcher sagán is, így lehet hogy sokáig nem hallunk semmit a következő Cyberpunk részről.

A Cyberpunk 2077 emellett egy csillogó frissítést is kap. Ez az új mód hozzáadja az Nvidia RTX Path Tracing Overdrive-ot , amely jelentősen javítja a játék általános világítását , még szebbé téve azt. Azok számára akik szeretnék igazán kihozni Night City-ből , ez ingyenes frissítés április 11-én indul.

Forrás: Gamerant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu