Egy ritka és brutális Resident Evil 4 játékvezérlőt bukkant fel a neten!

Ha szereted a horrorjátékokat, akkor biztosan ismered a Resident Evil 4-et, amely az egyik legjobb epizódja a népszerű sorozatnak. De tudtad, hogy ehhez a játékhoz készült egy különleges és brutális vezérlő is, amely egy láncfűrészt utánoz?

 

Egy lelkes Resident Evil 4 rajongó egy ritka gyűjteményi darabot talált, mégpedig egy láncfűrész kontrollert, amely eredetileg a játék megjelenésekor került forgalomba. A felfedezést a rajongó a közösségi médiában osztotta meg, ahol mások dicsérték a ritka tárgy megtartását és annak értékének növekedését.

A Resident Evil 4 újraértelmezése március 24-én jelent meg, és nagy sikert aratott. Bár az eredeti játékból néhány tartalom kimaradt, a remake hű maradt az eredeti játékhoz, miközben modernizálta a grafikát és az irányítást, mint a többi RE Engine-en megjelent Resident Evil játék esetében. Bár az eredeti láncfűrész kontroller nem kompatibilis az új kiadással, egy játékos részleteket osztott meg arról, hogy milyen volt, amikor még kapható volt.

Since Resident Evil 4 dropped yesterday I had to do some digging in storage.
by u/rhunter1980 in gaming

Egy Reddit felhasználó, rhunter1980, megosztotta a felfedezést az r/gaming aloldalon. A képen rhunter1980 azt írta, hogy előkereste a Resident Evil 4 láncfűrész kontrollerjét a remake megjelenésének alkalmából. A kontroller a Nintendo GameCube-hoz volt kompatibilis, és a Resident Evil 4 megjelenésekor, 2005-ben került forgalomba. A világossárga kontroller felső részén találhatók a GameCube egyedi gombjai és a start gomb, míg a látótéren kívül helyezkednek el az analóg karok, a D-pad és az L és R váltógombok. A Z gomb egy bal oldali kar funkciójaként működött, a jobb oldali markolat pedig véres festékkel volt bevont. A fűrész résznek a játékmenet során nincs funkciója, de a csomagolásból kiállva utal a Resident Evil 4 láncfűrészes ellenségeire.

Rhunter1980 bejegyzése több mint 12 000 felszavazást kapott az r/gaming-en kilenc óra alatt, és a kommentekben dicsérték a felfedezést. A Reddit felhasználó elmondta, hogy a kontroller ára annak idején 50 dollár volt, ami a legtöbb videóját

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu