PlayStation Plus: egy halomnyi népszerű játék távozik áprilisban!

A PlayStation Plus Extra és Premium tagok 2023 áprilisában elveszítik a hozzáférést 10 játékhoz, mivel a Sony a következő hónapban felfrissíti a kínálatot.

 

 

A PlayStation Plus Extra szintjén előfizetők 2023 áprilisában elveszítik a hozzáférést 10 játékhoz. A Sony minden hónapban frissíti a PS Plus Extra és Premium felhozatalt, a felhasználók rendszeresen új játékokhoz jutnak hozzá. Ám időnként távoznak régebbi címek, mint most is.

Nemrég a PS Plus Extra 2023 áprilisában távozó címeinek listája került nyilvánosságra, amely megerősíti, hogy állítólag további tíz játék távozik a következő hónapban.

A Push Square beszámolója szerint a PS Plus Extra felhasználók elveszítik a hozzáférést a 2Dark, a 428: Shibuya Scramble, a Croixleur Sigma, a Gabbuchi, a Marvel Puzzle Quest: Dark Reign, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, Steins;Gate Elite, The Caligula Effect: Overdose, The Wonderful 101: Remastered, és Zanki Zero: Last Beginning 2023 áprilisában. A kitűzött időpontok, amikor ezek a játékok elhagyják a PS Plus Extra szolgáltatást, nem ismertek. A címek általában a hónap közepén hagyják el a szolgáltatást. Ráadásul úgy tűnik, hogy néhány játék csak az európai játékosok számára távozik. A lista többi része azonban minden régióra vonatkozik.

 

A PS Plus Extra játékok 2023 áprilisában távoznak

  • 2Dark
  • 428: Shibuya Scramble – csak az EU-ban
  • Croixleur Sigma
  • Gabbuchi
  • Marvel Puzzle Quest: Dark Reign
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
  • Steins;Gate Elite – csak EU
  • The Caligula Effect: Overdose
  • The Wonderful 101: Remastered
  • Zanki Zero: Last Beginning – csak EU

 

Meg kell jegyezni, hogy a tagok már nem játszhatnak a játékokkal, amikor azok elhagyják a PS Plus Extra és Premium könyvtárakat. Ellentétben az ingyenes havi címekkel, amelyek mindaddig a felhasználók gyűjteményében maradnak, amíg előfizetettek. The Wonderful 101: Remastered és a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 valószínűleg a legnagyobb játékok, amelyek jövő hónapban elhagyják a PS Plus Extra könyvtárat. Érdekes lesz látni, hogy a Sony áprilisban milyen címekkel pótolja őket.

A Sony egyelőre még nem árulta el, hogy 2023 áprilisára milyen ingyenes PS Plus-játékokkal készül, de ezek az információk általában már a hivatalos bejelentés előtt kiszivárognak.

Március azonban kivétel volt ez alól, hiszen a Sony a februári State of Play eseményen elárulta, hogy a Battlefield 2042, a Code Vein és a Minecraft Dungeons minden PlayStation Plus-szintre érkezik. Úgy tűnik, hogy a Battlefield 2042 PS Plusra való felkerülése hatalmas növekedést eredményezett az aktív játékosok számában. Több mint 500%-kal több felhasználó játszik a játékkal, mióta bekerült.

Forrás: Push Square

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu