Far Cry-szivárogtatás: meglepő hírt kaptak a rajongók!

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft népszerű nyílt világú első személyű lövöldözős franchise-ának, a Far Cry-nak a következő része jóval távolabb van – ha egyáltalán elkészül valaha.

 

 

Azok a rajongók, akik izgatottan várják a következő nagy Far Cry bejegyzés bejelentését, csalódottak lehetnek. Egy bizonyos kiszivárogtató a Twitteren tette közzé, hogy a Far Cry 7 nincs is fejlesztés alatt. A ScriptLeaksR6 arról vált ismertté, hogy számos Ubisoft-címmel kapcsolatban szivárogtatott ki információkat, például a Rainbow Six Siege-ről, illetve nemrég az Assassin’s Creed Mirage-ról és az Avatar: Frontiers of Pandoráról.

Az elmúlt évtizedben a Ubisoft nagyjából kétévente pumpálta ki a Far Cry játékokat: a Far Cry 6 volt a legújabb a Far Cry címek hosszú sorában, amelyek hozzájárultak ahhoz, amit sok játékos „Ubisoft open world fáradtságként” fejez ki.

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft a következő nagy FC-játékkal nem sieti el a dolgot. Lehet, inkább megpróbálja orvosolni ezeket a problémákat.

A Twitteren ScriptLeaksR6 azt nyilatkozta, hogy a sorozat várhatóan következő nagy címe, az FC 7 fejlesztése még nem kezdődött el. Azt nem tudni, hogy a Ubisoft tervezi-e, hogy a későbbiekben folytatja-e a címet. Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy szünetet tart a sorozatban.

Bár valószínűleg a hetedik rész lenne a franchise következő nagy játéka, nem szabad elfelejteni, hogy a sorozat az elmúlt évtizedben milyen kiadási sémához ragaszkodott. A nagy számozott bejegyzéseket mindig kisebb önálló spinoffok vagy folytatások követték. Az FC 3-at a Blood Dragon követte. 2016-ban a Primal jött az FC 4 után, amely ugyanarra a térképre épült. Az FC 5 után pedig a New Dawn következett, amely nem egészen egy évvel később folytatta a történetet. Ezzel együtt a következő Far Cry cím lehet, hogy nem is a hetedik rész lesz, hanem egy kisebb önálló cím.

Ha hivatalosan is megtudjuk, hogy a Far Cry 7 állítólag nincs is fejlesztés alatt, az biztosan csalódást okoz a rajongóknak, akik már nagyon várják a következő nagy belépőt.

Mások számára, akik úgy érzik, hogy a Ubisoftnak vissza kell vennie egy lépést és újra kell értékelnie, milyen gyakran ad ki FC-címeket, ez jó hír. A hatalmas kiadó az utóbbi időben nehéz időket él át, mivel több projektet is leállított.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu