The Last of Us: kiderült, hol forog majd a második évad! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A The Last of Us 2. évadának forgatása állítólag 2023 végén kezdődik.

 

 

Bár az első évadot elsősorban az albertai Calgaryban forgatták, a második évad Vancouverben kezdődik. Legalábbis, a Deadline értesülései szerint. A második évad a The Last of Us Part II eseményein és történetén alapul, amely szinte teljes egészében a csendes-óceáni északnyugaton játszódik.

„Arra számíthattok, hogy ugyanazt a folyamatot fogjuk megismételni, vagyis azt fogjuk megvizsgálni, hogy mi tette különlegessé azt a történetet, és mi a lelke annak a történetnek. És ennek érintetlenül kell maradnia” – mondta Craig Mazin showrunner a második évadról a The Last of Us hivatalos podcastjában.

„Aztán a pillanatnyi ütemek és a karakterek talán megmaradnak, talán megváltoznak. Azt fogjuk tenni, aminek történnie kell a történettel, ahogy az egyik médiumból a másikba kerül.”

A The Last of Us Part II Ellie-t és fiatal felnőttként tett útját követi, aki Joelen és a védelmén kívül találja meg saját identitását. A játék 2020-ban jelent meg újonnan. A rajongók már meg is osztották szereposztási elképzeléseiket Abbyre, a 2. évad új központi karakterére vonatkozóan. Bár Mazin elmondta, hogy Pedro Pascal visszatér a 2. évadban, és hogy Bella Ramsey 14-ről 19 éves lesz, ez valószínűleg egy Ellie-központú évad lesz.

A sorozat első évada már teljes egészében megtekinthető az HBO Maxon és a Skyon.

Forrás: Deadline, YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu