The Last of Us: a második évad nem tartalmazza majd az egész játék történetét?

MOZI HÍREK – A The Last of Us első évada lezárult, de Joel és Ellie kalandja még nem ért véget. A második évad a The Last of Us: Part 2 című játék eseményeit fogja feldolgozni, de úgy tűnik, hogy ez nem lesz olyan egyszerű feladat, mint az első rész adaptálása volt.

 

Az HBO sorozatának első évada a The Last of Us: Part 1 című játék történetét követte nyomon, amelyben Joel és Ellie egy zombikkal fertőzött világban utaznak át Amerikán, hogy eljussanak egy ellenálló csoportig, akik talán meg tudják menteni az emberiséget. A második rész öt évvel később játszódik, és azt mutatja be, hogy milyen következményei voltak Joel és Ellie döntéseinek az előző játék végén.

A rajongók már régóta találgatják, hogy hogyan fogja kezelni a sorozat a második részt. Vajon ugyanazok a színészek alakítják majd Ellie-t és Joel-t? Vajon belefér majd egy évadba az egész játék története? Vajon mennyire lesz hű a sorozat a játékhoz?

Ezekre a kérdésekre még nincsenek pontos válaszok, de néhány dolgot már tudunk biztosan. A sorozat alkotói Neil Druckmann és Craig Mazin egy interjúban elmondták, hogy több évadra lesz szükségük ahhoz, hogy teljesen feldolgozzák a The Last of Us: Part 2 történetét. Azonban azt nem árulták el, hogy pontosan hány évadra gondolnak.

„Helyesen jegyeztétek meg, hogy nem mondjuk meg hányra. De több mint egy tényesen helyes” – mondta Mazin.

Mazin azt is sejtette, hogy a második évadban több lesz az élőhalottakkal való találkozás is.

„…tanultunk abból ahogy néztük a közönség nézi a show-t. Én személy szerint észrevettem mennyire szerették ezeket az összeütközéseket. És úgy gondolom van pár nagyon érdekes dolog amit tervezünk ami nagyon kielégítő lesz anélkül hogy eltemetne benneteket.”

Ezen kívül Mazin és Druckmann arról is beszéltek hogyan térnek el néhol a játéktól. Ahogy az első évadban is tették úgy a másodikban is lesznek olyan változtatások amelyek jobban illeszkednek egy televíziós sorozathoz mint egy videojátékhoz. Mindketten hangsúlyozták hogy elkötelezetten akarnak hatásos karakterközpontú történetmesélést csinálni és hajlandóak lemondani néhány emlékezetes jelenetről ha ez jobban szolgálja a karakterek fejlődését.

Amikor arról kérdezték őket milyen jelenetek hiányoztak az első évadból Mazin példaként említette hogy nem volt benne a szálloda pince jelenet a The Last of Us: Part 1-ből, amely egy rémísztő része volt a játéknak, de nem működött olyan jól amikor egy tévésorozat részeként mutatták be mert nem volt benne elég karakter interakció.

A sorozat hosszáról még mindig nincs sok információ de a rajongók biztosak lehetnek abban hogy a The Last of Us második évad nem lesz korlátozva azáltal hogy egy óriási játékot mint a The Last of Us: Part 2 próbálnának belesűríteni kilenc egyórás epizódba.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu