Új Sony hardver érkezik a PlayStation 5 Pro megjelenése előtt?

A Sony-nak elment talán a józan esze, ha valóban igazak a pletykák.

 

A PlayStation 5 Pro-ról hallottunk (és írtunk) már, ahogy arról is, hogy a Sony a tervek szerint egy olyan áttervezett PlayStation 5-tel készül, ami nem fog alapból rendelkezni beépített Blu-ray meghajtóval (hogy spóroljon a gyártási költségein), és ezt külön csatlakoztatni lehet hozzá. Ez nem egyenlő a PlayStation 5 Pro modellel. De ezen az egészen csavart Tom Henderson új közvetítése: a megbízható szivárogtató szerint ugyanis egy újabb Sony hardver van a horizonton. De ez valami olyasmi, amiről eddig nem is volt szó…

„Erről majd részletesebben is tudok mesélni, de van egy új Sony hardver is, amely a [PlayStation 5] Pro előtt fog megjelenni. Valószínűleg hamarosan inkább erről fogok beszélni. Többet nem mondhatok, ez nem egy áprilisi tréfa vagy ilyesmi, de több hardver érkezik a Sony-tól, mint amiről jelenleg beszámoltak. Számíthatunk-e az alap PlayStation 5 árcsökkenésére, amikor ez az új Sony hardver megjelenik? Szerintem nem. Nem hiszem, hogy csökkenteni fogják az árát. Amikor ezt az új hardvert bejelentik, nagyon érdekes lesz látni, hogy mit szól hozzá a konkurencia,” mondta Henderson, aki szerint a Sony nem biztos, hogy a PlayStation brandben gondolkodik az új készülékkel.

Henderson állt a korábbi PlayStation 5-pletykák mögött is (új, Blu-ray mentes modell; PlayStation 5 Pro), és hozzátette, hogy a Sony dolgozik a PlayStation fülhallgatókon is, továbbá a headsetek között is egy új termékcsaládot fog a cég piacra dobni. Ezeket még természetesen a cégnek is meg kell erősíteni, így minden, amiről eddig szó esett, nem tekinthető hivatalos információnak, ezért érdemes mindent óvatosan kezelni.

Szóval nem valami PlayStationös hardver. Akkor nem biztos, hogy egy konzol lesz. Új DualSense kontroller? Abból kiadták a csúcskategóriás Edge verziót. Más színek? Arról nem lenne ilyen pletyka. Valami hasonló a PlayStation TV-hez? Ki tudja…?

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu