Sokkoló és véres képek láttak napvilágot Jeremy Renner borzalmas balesetéről!

MOZI HÍREK – Jeremy Renner Diane Sawyernek adott interjújában a hókotró-balesetének véres helyszínéről készült fotók is szerepelnek.

 

 

A csütörtökön a „Good Morning America” című műsorban közzétett hosszú klipben szerepel egy beszélgetés két „jó szamaritánussal”, akik segítettek a Sólyomszem-sztár Jeremy Renner mentésében. A beszélgetés során felidézték a brutális jelenetet, amelynek szemtanúi voltak, amikor felfedezték az elgázolt színészt.

„Vér volt – rengeteg vér – és olyan fájdalmai voltak, és a hangok, amik jöttek belőle” – mondja Renner szomszédja a nevadai Renóban, Rich Kovach Sawyer-nek.

„Annyi vér volt a hóban, és aztán amikor ránéztem a fejére, úgy tűnt nekem, hogy teljesen szétrepedt”.

Jeremy Renner Diane Sawyernek adott interjújában a hókotró balesete helyszínén hátrahagyott vérről is szó esik. Kovach a helyszínre hívta társát, Barb Fletchert, hogy segítsen. Fletcher azt mondja, hogy egy törülközővel „nyomást” gyakorolt Renner fejére, mert rengeteg vért látott.

 

 

 

 

„Láttam, hogy nagyon küzdött a légzéssel” – osztotta meg Fletcher.

Az 52 éves Renner azt mondja, tisztán emlékszik minden fájdalomra, amit átélt. Nem tudott nem elgondolkodni azon, hogy milyen lenne a „létezése”, ha nem épült volna fel teljesen.

„Hogy néz ki a testem? Olyan leszek, mint egy gerinc és egy agy, mint egy tudományos kísérlet? Ez lenne most az én létezésem? Milyen lesz a létezésem?” – emlékszik vissza gondolatmenetére.

Édesanyjának, Valerie-nek köszöni, hogy erőt adott neki, hogy összeszedje magát, miután kritikus állapotba került a szilveszter napján történt szokatlan baleset után.

Most, hogy már jó úton halad a felépülés útján – felegyenesedett edzéseket végez és futópadon jár – a „Hurt Locker” színésze azt mondja, hogy „újra” megtenné az egészet, ha ez azt jelentené, hogy még egyszer megmenti felnőtt unokaöccsét, akit a hókotró útjából kilökött.

 

 

Jeremy Renner

 

 

Jeremy Renner a betegágyán búcsúüzenetet írt

 

Jeremy Renner elárulta, hogy a hókotró balesete után búcsúüzenetet írt a családjának. Az év első napján az Oscar-jelölt színész és a Marvel Cinematic Universe sztárját elgázolta a Sno-Cat, egy hatalmas, körülbelül 14 330 kilós hóeke, miközben megpróbálta megmenteni a hóban elakadt unokaöccsét.

Rennert az intenzív osztályra szállították, ahol tompa mellkasi trauma és ortopédiai sérülések miatt műtéteket végeztek rajta – 30 csontja eltört -, de néhány héttel később már haza is engedték a kórházból, és azóta is halad a gyógyulás útján.

Most, három hónappal az életveszélyes hókotró-balesete után Renner Diane Sawyernek adott interjúban mesél a baleset intim részleteiről. A Good Morning Americán keresztül megosztott terjedelmes interjú egy részében az érzelmes Renner elárulta, hogy búcsúlevelet írt a családjának, miközben kritikus állapotban volt a kórházban. Azt hitte, hogy az utolsó pillanataiban van. Ma is könnyeivel küszködve idézi fel az eseményeket. Szerencsére végül – a lelki traumán túl – maradandó sérülések nélkül sikerült megúszni az esetet a saját életét kockáztató sztárnak.

Sawyer teljes interjúja Rennerrel április 6-án, csütörtökön került adásba, mától pedig a Disney+-on és a Hulun streamelhető.

Forrás: New York Post, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu