The Last of Us: ki nem találjátok, melyik színész akarja, hogy a karaktere saját sorozatot kapjon…

MOZI HÍREK- A The Last of Us első évadának egyik érdekes karaktere mélyebb betekintést szeretne a saját történetébe.

 

 

Az HBO-n fenomenálisan sikeres első évad lezárása után a The Last of Us egyik sztárja a sorozat egyik eredeti karakterének mélyebb megismerésére szólít fel.

A széria új karakterei közé tartozott Kathleen (Melanie Lynskey), a Kansas City Missouri államban a Fedra-ellenes frakciók élén álló nő, aki kíméletlenül üldözte ellenségeit és azokat, akikről úgy érezte, hogy elárulták őt.

Habár KC-ből Joelen és Ellie-n kívül senki sem került ki élve, Kathleen karaktere, akit az hajtott, hogy megbosszulja bátyját, aki meghalt, miután a Fedra kezére került, egyszerre volt dermesztő és meggyőző.

A Variety szerint Melanie Lynskey úgy gondolja, hogy Kathleennek tényleg szüksége van egy teljes értékű eredettörténetre. Ez megmagyarázná, hogyan került a karaktere oda, ahová, beleértve a bosszú iránti vérszomját is. Lynskey szerint „Ha vissza akarnának menni és megcsinálni egy eredettörténetet, én benne lennék” – mondta. „Nagyon érdekes lenne a történet, hogyan került ez a nő ebbe az őrült helyzetbe”.

Lynskey Kathleen szerepében megmutatkozik a színésznő végső képessége abban, hogy olyan karaktereket játsszon, akik egyszerre szelídek és abszolút halálosak. Ugyanez Lynskey másik, nemrég indult sikersorozatában, a Yellowjacketsben is visszaköszön. Utóbbi most a második évadban vérengzéssel és kannibalizmussal szolgál a Showtime-on. Ott Lynskey a tinédzser Shawna felnőtt változatát alakítja, az egyik legbonyolultabb és érzelmileg kusza karaktert a sorozatban. A sztori amúgy egy repülőgép-szerencsétlenség után a hegyekben rekedt tinédzserek csoportjának szól.

Lynskey, aki először az 1994-es Heavenly Creatures című filmben szerzett nevet Kate Winslet oldalán két gyilkos lányról, számos emlékezetes szerepet kapott a nagy- és kisképernyőn, bár csak mostanában kezdett elismerést kapni az olyan sorozatokban nyújtott hátborzongató alakításaiért, mint a The Last of Us és a Yellowjackets.

Akárhogy is jutott el idáig, Lynskey kíváncsisága Kathleen háttértörténetének esetleges mélyebb feltárása miatt érdekes lehet a rajongók számára. Még ha az első évadból nem is élte túl, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy a nézők utoljára látták őt egy olyan sorozatban, amely az érdekes döntéseiről és meglepetéseiről ismert.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu