Peaky Blinders: Mastermind – Most INGYENES a Birmingham bandája című sikersorozat alapján készült videójáték! Elmondjuk, hogyan, de sietned kell!

Ha szereted a Peaky Blinders című brit bűnügyi drámát, akkor most van egy remek lehetőséged, hogy belebújj a Shelby család tagjainak a bőrébe. A Peaky Blinders: Mastermind című puzzle-kalandjáték most ingyenesen letölthető a Fanatical weboldaláról, de siess, mert az akció csak NAGYON korlátozott ideig tart!

 

A Peaky Blinders: Mastermind a sorozat első évada előtt játszódik, és a játékosoknak a Shelby család hat tagját kell irányítaniuk különböző küldetések során. A játék egyik legérdekesebb eleme az időmanipuláció: a játékosok vissza-vagy előretekerhetik az időt, hogy összehangolják a családtagok akcióit és tökéletes tervet hajtsanak végre. A játékban nem csak logikai feladványokkal kell megküzdeni, hanem harcolni is kell az ellenséges bandák és a rendőrség ellen.

A játék grafikája és hangulata hűen tükrözi a sorozatot, amely a 20. század eleji Birmingham ipari negyedében játszódik. A sorozat főszereplői, a Shelby család tagjai egy cigány származású bűnözői banda vezetői, akik kalapjukba rejtett borotvapengékkel ijesztgetik meg az ellenségeiket. A sorozatban számos történelmi esemény és személyiség is felbukkan, például az ír függetlenségi háború, Winston Churchill vagy Al Capone.

Ha szeretnéd kipróbálni ezt a különleges játékot, akkor ne habozz, hanem látogass el a Fanatical weboldalára, és add meg az e-mail címedet. Ezzel regisztrálhatsz a weboldalra, és megkapod a játékhoz szükséges Steam kulcsot. A kulcsot be kell aktiválnod a Steam alkalmazásban, és máris játszhatsz a Peaky Blinders: Masterminddal. De ne feledd, hogy az akció csak 2023. április 14-ig, ma fél egyig tart, szóval ne késlekedj!

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu