Epic Games Store: ezeket a játékokat tölthetjük le ingyen április 20-tól!

Az Epic Games Store két többjátékos játékot kínál, miközben azt is elárulja, hogy a felhasználók április 20-án milyen ingyenes játékokra tarthatnak igényt.

 

 

Az Epic Games Store április 20-i ingyenes játékai a Beyond Blue és a Never Alone. Az áruház vásárlói heti rendszerességgel részesülnek ingyenes játékokban. Néha csak egy ingyenes játékot kapnak, de az utóbbi időben az EGS következetesen minden héten két ingyenes játékot ad a felhasználóknak.

Ellentétben az olyan szolgáltatásokkal, mint a PS Plus vagy az Xbox Game Pass, az Epic Games Store ingyenes játékai teljesen ingyenesek, és nem igényelnek további vásárlást.

Jelenleg az Epic Games Store ingyenes játékai a Mordhau és a Second Extinction. Mindkét játékot mostantól április 20-ig ingyenesen igényelhetik az EGS felhasználói. A Mordhau egy középkori multiplayer játék, amely elkötelezett rajongókat gyűjtött össze. Előbb-utóbb konzolokra is eljut, de a PC-s játékosok már most és ingyenesen belevethetik magukat. A Second Extinction egy kooperatív FPS, amely jelenleg korai hozzáférésű. Ebben a játékosok dinoszauruszok hordáit kaszálják le.

A Mordhau és a Second Extinction április 20-án, csütörtökön 10 óráig (CT) lesz elérhető. Onnantól a Beyond Blue és a Never Alone váltja fel őket. A Beyond Blue eredetileg 2020-ban jelent meg, és egy búvárszimulátor játék. Eredeti megjelenésekor vegyes kritikákat kapott. A Never Alone hasonlóan vegyes kritikákat kapott, amikor 2014-ben először megjelent. Ám az EGS felhasználóinak tetszhet, akik kooperatív játékot keresnek. Érdemes azonban kiemelni, hogy nem ez az első alkalom, hogy a Never Alone ingyenesen elérhető volt az Epic Games Store-ban.

 

Epic Games Store ingyenes játékok 2023 áprilisában:

  • Mordhau (április 13. – április 20.)
  • Second Extinction (április 13. – április 20.)
  • Beyond Blue (április 20. – április 27.)
  • Never Alone (április 20. – április 27.)

 

A Never Alone egy puzzle/platformer, amelyben az egyik játékos egy bennszülött lány, a másik pedig egy róka szerepében játszik. Bár a Never Alone-t talán a legjobban kooperatív módban lehet játszani, van egy egyjátékos opció is. Utóbbi lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a két karakter között váltogatva küzdjék le a játék különböző rejtvényeit és platform kihívásait.

Igaz, hogy a Never Alone megjelenésekor vegyes kritikákat kapott, de ez nem akadályozta meg a játékot abban, hogy megjelenésének évében számos díjat hazavihessen.

Aki kipróbálja a Never Alone-t az EGS-en keresztül, és tetszik neki, annak érdemes megjegyezni, hogy a Never Alone DLC bővítménye megvásárolható. Ráadásul a folytatás is úton van. A Never Alone 2-t először tavaly jelentették be, de a projektről e cikk írásakor még mindig kevés a részlet. Ettől függetlenül az első Never Alone ingyenesen játszhatóvá tétele az Epic Games Store-on keresztül nagyban hozzájárulhat a folytatás potenciális közönségbázisának növeléséhez.

Forrás: PC Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu