Az Evil Within fejlesztői teljesen új vizekre merészkedhetnek legfrissebb játékukkal!

Egy kiszivárogtató szerint a The Evil Within és a Ghostwire Tokyo stúdiója, a Tango Gameworks új játéka valami egészen más lehet, mint a korábbiak.

 

 

A The Evil Within mögött álló fejlesztő, a Tango Gameworks egy vadonatúj JRPG-projekten dolgozhat. A céget még 2010-ben alapította Shinji Mikami, aki olyan túlélő horror játékokról ismert, mint a Resident Evil.

A 2014-ben megjelent The Evil Within és a pár évvel későbbi folytatás után a cég neve egyet jelentett az elmúlt évek legjobb horrorjátékaival; a következő játékuk, a Ghostwire: Tokyo, megőrizte az előző címek horrorhangulatát, de sokkal inkább az akcióra koncentrált

A közelmúltban érkezett Hi-Fi Rush viszont teljesen eltért az előző címektől. Most úgy tűnik, hogy a következő projekt még jobban eltávolodik majd a stúdiót inspiráló túlélőhorror gyökerektől.

A kiszivárogtató eXtas1s szerint a Tango Gameworks jelenleg egy új japán szerepjátékon dolgozhat. Ez lenne az első játék egy teljesen új IP-hez. Ha minden igaz, radikálisan eltérne a korábbi horrorjátékoktól. Úgy tűnik, hogy a stúdió ezen az egyelőre meg nem nevezett játékon kívül két másik játékon is dolgozik. Ha eXtas1snek hinni lehet, akkor egyikük sem a The Evil Within 3 lesz. Mivel eXtas1s néhány figyelemre méltó kiszivárogtatásról ismert, például a Hideo Kojima készülő játékáról, az Overdose-ról, így elég hiteles forrásnak tűnik.

Még februárban jelentette be a Tango Gameworks, hogy a cég vezérigazgatója, Shinji Mikami távozik a stúdiótól.

Mikami a Tango Gameworks megalapítása előtt évtizedekig dolgozott a Capcomnál, és olyan franchise-ok megalkotásában vett részt, mint a Resident Evil és a Devil May Cry. Most, hogy távozott, a stúdió nagyot változhat, és ezt bizonyítják ezek a készülő játékok is.

Ahogy azt nemrég a Hi-Fi Rush is megmutatta, a Tango Gameworksnek nem csak a horrorjátékok mennek. Az élénk színekkel és ritmusalapú akcióval ez a játék megmutatja, hogy a stúdió másfajta játékmenetben is jártas. Illetve, hogy nem kell teljesen a fő IP-jére koncentrálnia. Jelenleg azonban jobb, ha megvárjuk a hivatalos bejelentést, mielőtt túl sokat spekulálnánk a következő projektről, hiszen szinte semmi információ nincs róla.

Forrás: GamesRadar

Tango is supposedly working on a JRPG
by u/OutrageousProfile388 in GamingLeaksAndRumours

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu