Akár börtönbe is kerülhet a Creed III és Marvel sztárszínész, mert állítólag megverte a barátnőjét és kirúgták szinte minden filmből

MOZI HÍREK – Jonathan Majors, a Lovecraft Country és a Creed III főszereplője és egyben Marvel sztárszínész is. Vádat emeltek ellene New Yorkban, miután egy nő állítása szerint bántalmazta egy házi vita során. A színész tagadja a vádakat, de menedzsmentje és PR-csapata már elhagyta.

 

Jonathan Majors nemrég még Hollywood egyik legfelkapottabb színésze volt, aki több Marvel-filmben is szerepelt, és az új Bosszúállók-film főgonoszát alakította volna. Ám most komoly bajba került, miután egy nő feljelentette őt testi sértés és zaklatás miatt. A rendőrség szerint a színész szombaton délelőtt ütötte meg és fojtogatta a 30 éves nőt egy manhattani lakásban. A nő kisebb sérüléseket szenvedett a fején és a nyakán, és kórházba szállították.

Majors ügyvédje szerint a színész teljesen ártatlan, és ő maga hívta a 911-et, mert aggódott a nő mentális állapotáért. Azt is állítja, hogy a nő többször is visszavonta a vádjait írásban, és megmutatta az erre vonatkozó üzeneteket. A rendőrség és az ügyészség azonban nem eresztette el Majors-t, hanem több bűncselekmény miatt vádat emelt ellene. A színész májusban áll bíróság elé.

A botrány hatására Majors menedzsmentje és PR-csapata is felbontotta vele a szerződést, és több filmprojekt is veszélybe került. A Marvel stúdió egyelőre nem kommentálta az ügyet, de források szerint fontolóra veszik Majors leváltását az új Bosszúállók-filmből. Továbbá a színész már nem játszik a The Man in My Basement című filmben, a Texas Rangers reklámkampányában és egy Otis Redding-életrajzi filmben, amelyhez Majors-t is hozzákapcsolták. A The Man in My Basement című filmhez, amelyhez Willem Dafoe is csatlakozott, jelenleg Majors helyére keresik az utódot.

Miután Majors-t dobta a menedzsere, a publicistája és most már több projektje is, egyre valószínűbb, hogy a Marvel Moziverzum is követni fogja ezt a példát. Majors a Loki 1. évadában debütált, mint Ő, aki megmarad, és visszatért a Hangyaember és a Darázsban: Quantumania Kang the Conquerorként. Ez utóbbiban a Loki 2. évadában, a Bosszúállókban Kangot az MCU következő nagy gonoszaként állították be az utókredit utáni jelenetek: The Kang Dynasty és a Secret Wars című filmekben. A színész letartóztatása kérdéseket vetett fel az MCU jövőjével kapcsolatban, bár a Deadline beszámolója szerint a Marvel Studios „nulla beszélgetést” folytatott Majors helyettesítéséről.

Míg más több fél már megszakította a kapcsolatot Majors-szal, úgy tűnik, a Marvel terve az, hogy kivár és értékel, amíg a jogi folyamat lezajlik. A színésznek május 8-án kell megjelennie a bíróságon, hogy többrendbeli zaklatás és testi sértés vádjával nézzen szembe. Majors már befejezte a Loki 2. évadának jelentős szerepének forgatását, ami egyelőre megnehezítheti a Marvel döntését a színésszel való kapcsolat megszakításáról. Most, hogy Jonathan Majors több projektből is kiesett, valószínűleg újabbak következnek, köztük Spike Lee Da Understudy című filmje és a Dennis Rodman-film, a 48 óra Vegasban.

Forrás: Screen Rant

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu