A Horizon Forbidden West DLC-je új oldaláról mutatja meg Aloy karakterét!

Az új Horizon Forbidden West DLC olyasmit erősített meg, amit eddig csak sejteni lehetett.

 

 

A mostani egy hihetetlen hétnek ígérkezik a Horizon rajongók számára! Tegnap megjelent a Horizon Forbidden West várva várt folytatásos DLC-je. A Burning Shores címet viselő bővítményben, amelyről mi is írtunk, Aloy Los Angeles romjaihoz utazik, miután Sylens egy fontos és közelgő új fenyegetésről tájékoztatja.

A Burning Shores már bejelentésekor némi vitát kavart: míg az alapjáték PlayStation 4 és PlayStation 5 konzolokon volt elérhető, addig a Burning Shores PS5-exkluzív.

A bővítmény a feltételezések szerint Lance Reddick színész utolsó megjelenését is jelenti majd a franchise-ban, miután a múlt hónapban tragikus hirtelenséggel elhunyt. Ha azt hitted, hogy a Burning Shores csupán egy új, izmos mellékküldetés, akkor nagyot tévedtél. Ez egy olyan DLC, amely a még be nem jelentett Horizon 3 előkészületeként szolgál. Olyasmi, amit a rajongók nem akarnak majd kihagyni. Aloy számára ráadásul egy fontos személyes felfedezést is tartalmaz.

Figyelmeztetés: kisebb Burning Shores sztori spoilerek következnek!

Ahogy arról a The Gamer is beszámolt, a Burning Shores megerősítette, hogy Aloy meleg. A DLC-ben Aloy Sekyával, a Quen törzs tagjával fedezi fel Los Angeles romjait. Ahogy a történet kibontakozik, világosan látszik, hogy a duó között különleges kapcsolat van. Ez pedig csak tovább erősödik.

Nem fogok belemenni a részletekbe, hiszen a történetet a legjobb, ha magad tapasztalod meg, de öröm látni, hogy Aloy végre a saját boldogságával is törődik, ahelyett, hogy folyton egyedül mentené meg a világot.

Kiderül, hogy Aloy magabiztosságát a Sekya iránti érzéseivel kapcsolatban valójában a játékos határozza meg. A történetben Sekya azt mondja Aloy-nak: „Veled akarok lenni, és reméltem, hogy te is így érzel”. Aloy erre azt mondhatja, hogy „Igen, akarom”, „Nem állok készen erre”, vagy „Ez túl sok nekem”. Akárhogy is, egyértelmű, hogy Aloy szerelmes Sekyába. Ezek a párbeszéd-lehetőségek csupán azt határozzák meg, hogy készen áll-e arra, hogy ezt beismerje.

Meglátjuk, hogy a Horizon 3 miként viszi tovább ezt az érdekes, személyes szálat a történetben.

Forrás: The Gamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu