Irány a Steam – új ingyenes játékok kerültek fel az áruházba!

Időnként remek játékok kerülnek fel a Steam Store-ba, amiket a könyvtárukba tehetünk, méghozzá teljesen ingyen.

 

 

A Steam-felhasználók most rögtön négy játékot is ingyenesen igényelhetnek. Egész pontosan a Snakedate, Antbassador, IndependANT és Octodad: Student Edition játékokkal játszhatunk anélkül, hogy bármit is fizetnénk.

Nemrégiben a játékosok ingyen kaparinthatták meg a Desktop Dungeons-t a Steam-en, így hozzáférhettek a Metacriticen 82 pontot kapott játékhoz.

A játékosoknak érdemes megjegyezniük, hogy ez az ajánlat már nem elérhető, mivel április 25-én, kedden, 11:00 órakor CT lejárt. A felhasználók azonban jelenleg négy másik játékot is igényelhetnek a Steam-en, amelyek mindegyike új kiadású.

A ComicBook beszámolója szerint a Snakedate, az Antbassador, az IndependANT és az Octodad: Student Edition most ingyenesen elérhető. Nem tudni, hogy ezek a játékok örökre ingyenesek maradnak-e, vagy csak egy korlátozott ideig tartó ajánlatról van szó. Ám a felhasználóknak érdemes mielőbb igényelniük őket a biztonság kedvéért. Mind a négy címet a Young Horses adja ki, és állítólag a „Young Horses: Free Range kezdeményezés” részeként. Ezek a játékok mind újonnan hozzáadott címek. Úgy tűnik, hogy 2023. április 25-én jelentek meg a platformon.

 

Ingyenes játékok a Steam-en:

  • Antbassador
  • IndependANT
  • Octodad: Diákkiadás
  • Snakedate

 

Az Octodad valószínűleg a legismertebb játék ezen a listán. Ez a folytatásának, az Octodad: Dadliest Catch-nak köszönhető. Valamint az ugyanattól a fejlesztőtől származó Bugsnax megjelenése miatt. A rajongóknak érdemes megjegyezniük, hogy az Octodad: Student Edition az eredeti játék 2010-es kiadása. Az Octodad: Dadliest Catch különböző platformokon vásárolható meg.

A Snakedate, ahogy a neve is mutatja, egy társkereső alkalmazás kígyóknak, míg az IndependANT-ban a játékosok egy bátor munkáshangya szerepét veszik át.

Végül az Antbassadorban a felhasználók egy óriási emberi ujj irányítását vehetik át. Célunk, hogy megpróbáljunk utat törni magunknak egy hangyakolóniában. E cikk írásakor mind a négy játéknak alig vagy egyáltalán nincs értékelése a szolgáltatásban. Ezért a játékosok nehezen tudnak véleményt alkotni a minőségükről. Ez az ajánlat azonban lehetővé teszi a játékosok számára, hogy új címeket próbáljanak ki ingyenesen, így még nagyobb lesz a Steam-könyvtáruk.

Ezeken a játékokon kívül a felhasználók számos ingyenesen játszható címet is megnézhetnek ugyanitt. Közülük soknak hihetetlenül pozitívak az értékelései. Ez a lista olyan népszerű játékokat tartalmaz, mint az Apex Legends, a Warframe, a Dota 2 és még sok más. Így a játékosok számos lehetőség közül választhatnak.

Forrás: ComicBook

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu