PlayStation Plus Essential: a májusi kínálat sem úszta meg szivárgás nélkül

A Sony egyszerűen képtelen megállítani a céghez köthető szivárgásokat, és nem tűnik úgy, hogy ez egyhamar változni fog…

 

Annyira megszokott a felállás, hogy jóformán mindenki már fejből tudja, hogy mi történik. Először billbil-kun bukkan fel a francia Dealabs weboldalon, esetleg a Twitteren, hogy felsorolja, mit kapnak a PlayStation Plus előfizetői a következő hónapban az előfizetési szintjüktől (Essential, Extra, Premium) függetlenül, és néha ez akár napokkal is az a bizonyos szerda előtt történik. Ezúttal nem volt így, így kevesebb mint egy nap telt el a szivárogtatás és annak megerősítése között, de a szivárgás továbbra is szivárgás, akárhogy is csűrjük-csavarjuk…

Ahogy ez általában lenni szokott, két játékból PlayStation 5-ös és PlayStation 4-es verzióhoz is hozzá lehet férni (egészen addig, amíg le nem jár a PlayStation Plus-előfizetés, de ha időben a fiókunkhoz adjuk, addig ott lesz a listánkon), és egy cím esetében csak PlayStation 4-es változatról van szó, amit persze PS5-ön is lehet futtatni a visszamenőleges támogatás jóvoltából. A hónap húzócíme ezúttal talán egy versenyzős játék lehet a már az Electronic Artshoz tartozó Codemasterstől: a Grid Legendsről van szó (PlayStation 5, PlayStation 4). A második játék multiplayerre van kihegyezve. Ez a közelharci, középkori küzdelmekre építő Chivalry II (PlayStation 5, PlayStation 4). A harmadik játék egy extrém, hegyről legurulós biciklizés: a Descendersről van szó (PlayStation 4). Ezt pedig a Sony meg is erősítette a PlayStation Blogon.

Hétfőig (május elsejéig) még lehetőségünk van bepótolni az áprilisi kínálatot: Sackboy: A Big Adventure (PlayStation 5, PlayStation 4), Meet Your Maker (PlayStation 5, PlayStation 4), Tails of Iron (PlayStation 5, PlayStation 4). A májusi játékok május másodikától június hatodikáig lesznek elérhetőek.

Ez nem olyan nagy szám, és főleg a kerékkel gondolkodók számára lehet érdekes, de azt leszámítva marad egy közelharci játék, de ilyenből is láttunk már párat (pl. For Honor). A Sony egy szakajtó pénzt keres jóformán percenként a PlayStation 5 eladásaival (nem lenne célszerű végre árat csökkenteni?!), így nem igaz, hogy nincs pénzük erősebb játékokra.

Forrás: Gematsu, WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu