Eltűnt a tajvani besoroló-bizottság adatbázisából a Silent Hill: The Short Message

Valami alakul a Konami kapui mögött, mert ilyesmit nem szoktak csak úgy eltüntetni.

 

Jó ideje nem hallottunk a Silent Hill: The Short Message-ről, amit hivatalosan be sem mutatott a Konami. Ez egy olyan projekt, amiről a tajvani korhatár-besoroló bizottság értékelése kapcsán hallottunk. Szóval ők láttak már valamit, így valami készül. Most viszont eltűnt az adatbázisukból. Ez két dolgot jelenthet: vagy átnevezik valami másra a projektet (és ezért nem lehet megtalálni eddigi nevén), vagy lemondtak róla, így nem találjuk meg más néven a talán játszható demónak szánt „rövid üzenetet”.

Dusk Golem, aki a Resident Evil és Silent Hill IP-k kapcsán néha megbízható információkat szokott közölni. ezt írta a Twitteren: „Ahogy egyre többen várják a Silent Hill-híreket, két hihetetlenül apró frissítést kell felhozni, amiről az emberek a Twitteren voltak olyan kedvesek, hogy tájékoztattak. A Silent Hill: Ascension bemutató videójának tweetje nemrég kezdett újra felbukkanni a Twitter promózott, reklámozott tweetjei között. A tajvani értékelő bizottság eltávolította a Silent Hill: The Short Message-et. Mit jelent mindez? Ki tudja, de némi friss aktivitásról van szó. Ha optimisták akarunk’ lenni, ez lehet a jele annak, hogy a fogaskerekek forognak, hogy hamarosan dolgok fognak történni. A The Short Message dolog vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz hír lehet. A pesszimista megközelítés az, hogy talán azért távolították el, mert a projektet leállították. Az optimista megközelítés szerint talán azért vették le, mert a megjelenési dátumot egy későbbi időpontra frissítették. Meglátjuk!”

De nem ez az egyetlen Silent Hill projekt, ami készül. A Silent Hill 2 Remake, a Silent Hill: Ascension, vagy a Silent Hill f is olyasmi, amit a Konami hivatalosan bejelentett, és várjuk ezek megjelenését. Ezek közül a lengyel Bloober Team projektje, az ikonikus Silent Hill 2 újragondolása fog talán elsőként megjelenni, és nem kizárt, hogy ez idén már meg is történik PlayStation 5-re és PC-re…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu