A galaxis őrzői 3: Sylvester Stallone kiakadt, de más kritikák is érik James Gunn-t…

MOZI HÍREK – James Gunn szövegét Sylvester Stallone sem tudta teljes mértékben vállalni, miközben A galaxis őrzői 3 egyéb kritikákat is kap bőven…

 

 

A Guardians-filmekben mindig is volt valami gyermeki humor. Ez alól A galaxis őrzői 3 sem kivétel. Ám amikor James Gunn egy altesti poénos szöveget javasolt Sylvester Stallonénak, a Rocky-sztár azt mondta, hogy nem fogja kimondani. Aztán persze rávették, hogy mégis mondja ki a szöveget.

Sylvester Stallone meglepetés-vendégszereplő lett A galaxis őrzői Vol. 2-ben, ahol egy Stakar Ogord nevű Ravagert alakított.

Bár a karaktere említést kapott, de A galaxis őrzői ünnepi különkiadásban nem volt látható. A harmadik részben visszatér a képernyőre. Azonban a megjelenésének kontextusát még nem árulták el. Úgy tűnik azonban, hogy az akcióhős számára túl messzire ment az a mondat, amit James Gunn javasolt neki.

A Cinemablendnek nyilatkozva a rendező Gunn és a Guardians vezére, Chris Pratt felidézte azt a pillanatot, amikor Gunn egy álmot próbált valóra váltani azzal, hogy ráveszi Stallonét a „Mennem kell sz*rni” mondat kimondására. A pillanat valahogy így játszódott le:

„Pratt: „Ó, emlékszem, igen, azt mondta: ‘Nem fogom ezt mondani…'” Gunn: „Azt mondtam: ‘Oké, mennem kell sz*rni.'” Pratt: „Igen. ‘Mennem kell sz*rni.’ Erre ő: ‘Nem fogom ezt mondani, nem. Mi? Mennem kell sz*rni?’ Erre te: ‘Épp most mondtad!'” Gunn: „(Nevet) Csak azt akartam, hogy Sly azt mondja: ‘Megyek sz*rni!’.”

Hogy a mondat bekerül-e valamilyen módon a végső vágásba, az majd a mai napon derül ki, amikor világszerte bemutatják A galaxis őrzői 3-at.

 

James Gunn a feleségére is osztott szerepet A galaxis őrzői 3-ban?!

 

Jennifer Hollandot az elmúlt években elég kemény kritikák érték az interneten. Főleg azért, mert több James Gunn rendezte/producerelte projektben is szerepelt. Úgy tűnik, az emberek legnagyobb problémája, hogy ők egy házaspár. Ám egy MCU-rajongó válasza az online trolloknak szétszedte az érvelést egy nyilvánvaló ponton.

Számos poszt kezdett megjelenni a közösségi médiában, amikor kiderült, hogy Holland egy nagyon kis szerepben feltűnik A galaxis őrzői Vol. 3-ban. Ez lesz a legutóbbi Gunn-projekt, amelyben felesége szerepel, az Öngyilkos osztagban, a Peacemakerben és a Brightburnben játszott szerepei után. Valamint a karaktere egyéb DC-s szereplései után a Black Adamben és a Shazam! Fury of the Gods című filmben is. Azonban az egyik panaszra reagálva, hogy Gunn egy újabb projektjébe tette be a feleségét, @jonnbridges szexistának nevezte a gyűlöletkampányt, és rámutatott, hogy miért.

„Nem titok, hogy a geek fandomnak van egy olyan alcsoportja, amely szemérmetlenül nőgyűlölő (helló Brie Larson-gyűlölők!), de a Jennifer Holland James Gunn szerepeinek gyűlölete annyira egyértelműen szexista, ha csak elkezdjük megnevezni Michael Rookert, Sean Gunnt, Nathan Filliont és így tovább…”.

Tényleg nincs visszaút a gyilkos „kimondom a nyilvánvalót” megjegyzésből: ha visszatekintünk a filmtörténelemre, sok olyan rendező van, aki ragaszkodott néhány kiválasztott színészhez a projektjeiben.

Gunn egyszerűen nem különbözik ettől azzal, hogy olyan emberekkel vette körül magát, akikkel tudja, hogy együtt tud dolgozni.

Nemrégiben Gunn több Őrzője is arról beszélt, hogy a jövőben újra együtt dolgozhatnának vele. Akár a DCU csapatának részeként, amelyet jelenleg is toboroz. Őszintén, nem lenne megdöbbentő, ha Chris Pratt, Dave Bautista, Pom Klementieff és Karen Gillan, hogy csak néhányat említsünk, felbukkanna valamelyik közelgő DC-projektben.

Mindez lényegében elveti azt a gondolatot, hogy Jennifer Holland castingja olyan kérdés lenne, mint amilyennek egyesek beállítják. Egyszerűen csak egyike azoknak az embereknek, akikkel Gunn jól működik együtt – kicsit furcsa lenne, ha feleségül vette volna, és nem jönne ki vele -, és szívesen látja maga körül, amikor a filmjein és tévésorozatain dolgozik, ha a szerephez illenek. Számíthatunk rá, hogy Gunn jövőbeli DC-univerzumában is láthatjuk majd őt.

Forrás: Cinemablend, Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu