Csúfos bakit követett el a Blizzard a Diablo IV gyűjtői kiadásával! [VIDEO]

Nem arra gondolunk, hogy a pakkban nincsen ott a játék lemeze vagy kódja (manapság miért trend az, hogy a játék legdrágább kiszereléséből kispórolják magát a játékot…?).

 

A Diablo IV-ből van gyűjtői kiadás. Annak dobozára jó olvasható, nagyobb betűkkel írták, hogy „ne szállítsd ki június elseje előtt”. Ma május harmadika van. És egy videóban valaki kibontja, mert kézhez kapta a Blizzardtól. Most vagy nem ismeri valaki az év hónapjait, vagy piszok szerencsés az illető, mert maga a játék megjelenése is több mint egy hónapra van még. Mivel többen is videót készítettek erről, az előbbi opcióra tippelnénk: a Blizzard kérdéses alkalmazottjának javasoljuk, hogy vegyen egy naptárat! (Esetleg azt is rá kellett volna írni, hogy június elseje előtt ne bontsák ki, de az nincs ott, úgyhogy ez a Blizzard sara.)

A Diablo IV gyűjtői kiadása (ami Európában 110 eurót kóstál) egy „alkotói gyertyát”, egy okkultista egérpadot, Sanctuary térképét szöveten, a Horadrim kitűzőt, a keményfedeles művészeti könyvet, illetve két, ~47,1 x ~27,4 centis képet kapunk ezért a pénzért, de ahogy az online bolt is kiemeli, a játékot a csomag nem tartalmazza. A csomag egészen tetszetős, és jól is néz ki (illik a franchise stílusához), de azért kissé szomorú, hogy a Blizzard kispórolja a játékot. Ha a postaköltség, áfa, miegyéb is rárakódik a gyűjtői kiadás árára, akár 200 eurót is elkölthetünk, ha a játékot is szeretnénk, azaz jó 70 ezer forinttól vehetünk búcsút…

A Blizzard tehát a saját embargóját rúgta fel (ehhez azért szeretnénk gratulálni), de eközben ne felejtsük el, hogy május 12-én indul egy mindenki számára nyitott Diablo 4 bétateszt, amivel a Blizzard a szerverek stabilitását akarja ellenőrizni. Ezúton is fogadnánk arra, hogy az első nap bekrepál az egész. A Diablo IV pedig június 6-án fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu