A Razer Huntsman V2 Optical most jelentős kedvezménnyel kapható – íme a részletek!

TECH HÍREK – A Razer Huntsman V2 Optical billentyűzet most korlátozott ideig lényegesen olcsóbban kapható, amit érdemes lehet megnézni.

 

 

Az Amazon jelenleg vonzó 30%-os kedvezménnyel kínálja a Razer Huntsman V2 játékbillentyűzetet. Így az ára 139,98 dollárra (kb. 47 300 Ft) csökken. Ez a korlátozott ideig érvényes ajánlat lehetővé teszi a potenciális vásárlók számára, hogy jelentős 60 dollárt, vagyis 20 000 Ft-ot takarítsanak meg az Amazon szokásos 199,99 dolláros (közel 68 ezer forintos…) árából. Az ajánlat nagyszerű lehetőséget kínál a játékosok és a rajongók számára, akik egy kiváló minőségű, funkciókban gazdag billentyűzetet keresnek.

A Razer, a játékhardverek és perifériák iparágának globális vezetője, a játékosközösséget kiszolgáló termékek széles skáláját tervezi és gyártja.

A vállalat kínálatában játék egerek, billentyűzetek, headsetek és különféle egyéb kiegészítők szerepelnek. A Razer az innováció és a minőség iránti elkötelezettségéről híres. Olyan fejlett funkciókat és technológiákat kínál, amelyek fokozzák a játékélményt és növelik a teljesítményt.

A Razer Huntsman V2 billentyűzet a második generációs Razer Linear Optical Switch-ekkel van felszerelve. Ezeket hangtompítókkal egészítették ki a csendesebb gépelési élmény érdekében. A kapcsolók mostantól érzékenyebbek. Valódi 8000 Hz-es lekérdezési frekvenciával büszkélkedhetnek az alacsonyabb beviteli késleltetés érdekében. A billentyűzet dupla-erős PBT billentyűkkel rendelkezik, amelyek keményebbek és tartósabbak, mint a hagyományos billentyűk.

Ezt a játékbillentyűzetet a felhasználói kényelem és komfort érdekében tervezték, többfunkciós digitális tárcsával és négy médiabillentyűvel, amelyek különböző feladatokhoz konfigurálhatók. Ilyen például a média szüneteltetésére, lejátszására és kihagyására vagy a fényerő és a hangerő beállítására.

Az ergonomikus csuklótámasz optimális alátámasztást biztosít, csökkentve a fáradtságot a hosszabb játékmenetek során.

A Huntsman V2 hibrid fedélzeti memóriát és felhőalapú tárolót is tartalmaz. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy akár öt memóriaprofilt mentsenek és aktiváljanak. Eközben a felhőalapú tárolón keresztül hozzáférhetnek a makrók és beállítások könyvtárához. A Razer remek billentyűzete tehát korlátozott ideig kedvezményes, 139,98 dolláros áron kapható az Amazonon.

Forrás: Amazon

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu