Reacher: váratlan váltás! A Terminator 2 egykori sztárja a 2. évadban egy régi karaktert alakít!

MOZI HÍREK – A Reacher 2. évadában Robert Patrick váltja Rory Cochrane-t a Shane Langston szerepében, aki ex-NYPD rendőrként dolgozik egy védelmi szerződéses szervezetnél. A cserét az okozta, hogy Cochrane-nak ütemezési problémái adódtak.

 

A Reacher, amely Lee Child Jack Reacher regényein alapul, 2022 februárjában debütált a Prime Video-n. A sorozat Alan Ritchson főszereplésével követi a volt amerikai katonai rendőrt, akit gyilkosság miatt letartóztatnak, majd egy összeesküvés feltárásában vesz részt a georgiai Margrave városban. A Reacherben még feltűnik Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Bruce McGill és Maria Sten.

A Deadline szerint a Terminator 2: Az ítélet napja sztárja, Robert Patrick csatlakozott a Reacher 2. évadának szereplőgárdájához. Ő lesz Shane Langston, az ex-NYPD rendőr, aki most egy védelmi szerződéses szervezetnél dolgozik. Cochrane a sorozatból ütemezési okok miatt lépett ki, és még nem forgatott jeleneteket az új évadhoz, amely a 2007-es Reacher-regényen, a Bad Luck and Trouble-ön alapul.

Mit csinált Robert Patrick a T2 óta? Robert Patrick sok szerepet játszott karrierje során, de a Terminator 2 az egyik legikonikusabb. A filmben a T-1000 névre hallgató folyékony fém Terminátort alakította, aki a jövőből érkezik, hogy megölje Sarah Connor-t (Linda Hamilton) és fiát, John-t (Edward Furlong). Az akcióeposz megjelenése óta eltelt három évtizedben számos olyan szerepet vállalt, amely felkészíti őt erre az új kihívásra.

A T2 óta számos műfajban vállalt szerepeket, többek között sci-fi horrorban (The Faculty), vígjátékban (Community) és westernben (a Yellowstone spinoff 1923). Azonban továbbra is az akció műfajában tevékenykedik. Az 1990-es évek eleje és a jelen között olyan címekben csiszolta tudását, mint a Charlie angyalai: Teljes gázzal, Az egység és a Safe House.

A színész az utóbbi időben sem hagyta abba a műfajt. Már bemutatta tehetségét az HBO Max akciósorozatában, a Peacemakerben, valamint a Netflixen futó The Night Agentben. Most, hogy a Prime Videónál is otthonra talált, Patrick karizmatikus jelenléte a képernyőn hasonlóan nélkülözhetetlenné teszi őt a Reacher szereplőgárdájában.

Forrás: Deadline

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu