Új Superman játék készülhet James Gunn filmjével karöltve?!

A Warner Bros. Discovery vezérigazgatója, David Zaslav egy új Superman-játékra utalt, amely James Gunn közelgő új DC-filmjének megjelenését kísérheti.

 

 

David Zaslav, a Warner Bros. Discovery főnöke, szeret új játékokra célozgatni. Már korábban is utalt készülő címekre. Ezek általában olyan termékek, amelyek a DC játékfilmek mellett jelenhetnek meg. A legutóbbi megjegyzése nem akármire, hanem egy új interaktív Superman-élményre utalt.

David Zaslav a közelmúltban tartott Q1’23-as eredménybeszámolóban a vállalat videójáték-profiljának erejéről és rugalmasságáról beszélt. A WB Discovery már jó ideje igyekszik betörni erre a piacra. Értek már el kisebb sikereket, de most a cégóriás még komolyabb ambiciókat kezdett dédelgetni.

A vezérigazgató konkrétabban arról beszélt, hogy a teljes tulajdonában lévő szellemi tulajdonú franchise-ok gazdagsága az interaktív szórakoztatás minden formáját felölelheti.

Méghozzá a játékfilmektől egészen a játékokig. Zaslav rámutatott a Hogwarts Legacy jelentős, egymilliárd dolláros teljesítményére. Ez kulcsfontosságú példára arra, hogy a vállalat IP-je hogyan keveredhet a filmek és játékok között a jövőben. Közvetlenül ezután utalt James Gunn új Superman: Legacy filmjére:

„Amikor egy terméket indítunk a Maxon vagy az HBO-n, és amikor van egy játékunk, az a játék hozzánk tartozik, de most van ez a köztes rész. Lehet, hogy a következő néhány évben elindítunk egy Superman-filmet, és… az emberek több időt töltenek el, és gazdaságosabb [lesz befektetni] a Superman világába és univerzumába.”

Habár Zaslav konkrétan nem mondta, hogy egy új Superman-játék érkezik, könnyen kikövetkeztethető, hogy a vezérigazgató azt próbálta kifejezni, hogy ez megtörténhet. Amennyiben kifizetődő lesz mindez a WB Discovery számára, úgy egyáltalán nem lenne meglepő. A videójátékok piaca és népszerűsége ma már abszolút a mainstream része. Nem sokban marad el a filmekétől, sorozatokétól. Zaslav és a megavállalat holisztikus hozzáállása mindenképp reménykeltő.

Forrás: Warner Bros. Discovery

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu