Street Fighter 6: bejelentették a nyílt bétát – mutatjuk, mikor kezdődik! [VIDEO]

Egy hónappal a megjelenés előtt a Capcom bejelentette a Street Fighter 6 nyílt béta időszakát, hogy minden játékos kipróbálhassa tudását, mielőtt a vásárlás mellett döntene.

 

 

Ahogy közeledik a Street Fighter 6 megjelenése, a Capcom bejelentette, hogy hamarosan nyílt bétatesztet tart. Ezt minden leendő játékos letölthet és kipróbálhat még a megjelenés előtt. A bejelentésre hónapokkal azután került sor, hogy a játék második zárt bétatesztje véget ért. Az a változat számos olyan funkciót tartalmazott, amelyet a játékosok az elődökhöz képest jól fogadtak.

A Capcom régóta futó verekedős játéksorozatának következő darabjaként a Street Fighter 6-tól a játékosok azt remélik, hogy jobban teljesít majd, mint sokat kritizált elődje, a Street Fighter 5.

Nemrég a Capcom kiadta a játék ingyenes egyjátékos demóját a PS4 és PS5 játékosok számára. A nyílt bétában azonban lényegesen több tartalmat lesz majd lehetőség kipróbálni, ráadásul nem csak egyjátékos módban.

A Street Fighter 6 nyílt bétája május 19-én, pénteken 07:00 UTC-kor kezdődik (vagyis Magyarországon 09:00-kor). A vége május 22-én, hétfőn 07:00 (UTC) körül várható. Ez azt jelenti, hogy a nyílt béta csak 72 órán keresztül lesz elérhető. Az érdeklődő játékosok már idő előtt, május 16-án, kedden, 7:00 UTC-től letölthetik a nyílt bétát. A játék előző két zárt bétatesztjével ellentétben a nyílt béta tartalmazni fogja a crossplay lehetőségét. Így a PS5, Xbox és Steam játékosok egymás ellen is kipróbálhatják magukat. A PS4 játékosoknak a játék teljes megjelenéséig kell várniuk. Ők sajnos nem vesznek részt a nyílt bétában. A nyílt béta azonban tartalmazni fogja a karakterkészítőt, a harci hubot és ugyanazt a nyolc harcost, amely a második zárt bétában is szerepelt.

Az elérhető harcosok között ott van a rajongók régi kedvence, Ryu és az újonnan érkezett Luke, aki a játék borítóján is jól láthatóan szerepel.

A Street Fighter 6 nyílt bétához 25 GB tárhelyre lesz szükség. Összehasonlításképpen, a második zárt bétateszthez 42 GB-ra volt szükség. A játék teljes kiadása 60 GB lesz. Amint az előzetes letöltések még ebben a hónapban elérhetővé válnak, a játékosoknak biztosítaniuk kell a szükséges helyet ahhoz, hogy a kívánt platformon játszhassanak. Valamint a Capcom azonosítójukat is össze kell kapcsolniuk a választott rendszerrel.

A Capcom a weboldalán közölte, hogy a nyílt bétában is lehetnek karbantartási időszakok. Arra kérte a játékosokat, hogy figyeljék a közösségi médiát, ha bármi történik. A közelgő megjelenés, a nyílt béta és a játék single-player demója sokat tett a hype felpörgetéséért. Meglátjuk, mennyire látszik majd mindez az eladásokban.

Forrás: streetfighter.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu