Tom Cruise vakmerősége még a sztártársait is lenyűgözte az új Mission: Impossible forgatásán!

MOZI HÍREK – A Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész sztárja, Vanessa Kirby visszaemlékszik Tom Cruise rettenthetetlen természetére a film motoros ugrásának forgatása közben.

 

 

A Mission: Impossible: Leszámolás sztárja, Vanessa Kirby döbbenten nyilatkozott Tom Cruise rettenthetetlen motoros mutatványáról. Ez a film lesz a Mission: Impossible-franchise hetedik része, amelyben Cruise visszatér Ethan Hunt szuperkém szerepében. A folytatást ismét Christopher McQuarrie rendezi. A franchise arról vált ismertté, hogy a mozi legnagyobb kaszkadőrmutatványait nyújtja, és a következő rész is ugyanezt ígéri.

Kirby, aki A fehér özvegy szerepében tér vissza a franchise-ba, a Varietyvel beszélt Cruise rettenthetetlen természetéről, miután tanúja volt annak, hogy milyen odaadással forgatja a Mission: Impossible: Leszámolás első részének motoros mutatványát.

A kaszkadőrmutatványról készült felvételeken Cruise egy nagy szikláról motorozott le egy ejtőernyővel a hátán. Kirby szerint szemtanúja volt annak, hogy Cruise egyetlen nap alatt többször is végrehajtotta a motoros ugrást. A színész nem mutatott félelmet; elhivatottan készült a felvételre. Ahogy a színésznő fogalmazott:

„Egy nap alatt többször is megcsinálta. Egymás után csinálta … és többször is, így minden különböző szögből és oldalról meg tudta örökíteni… Annyira nyugodt volt. Nem félt. Egyszerűen feldobta a dolog. Ez a fajta hit a moziban és abban, amit el lehet érni, és az iránta érzett szenvedélye annyira inspiráló. Elhiszi, hogy meg tudja csinálni a lehetetlent, és aztán meg is teszi… Imádok a franchise része lenni. Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek.”

A Mission: Impossible: Leszámolás első része már több nagy mutatványt is felvonultatott a trailerben, a kulisszák mögötti felvételeken, sőt, még a film plakátján is.

Tom Cruise motoros ugrása tűnik a legjelentősebb akciójelenetnek. A CinemaCon felvételei egy 20 perces autós üldözésre is utalnak. Továbbá lesz harc egy vonat tetején, mielőtt az kisiklik. Cruise nem mutatja a megállás jeleit, a Mission: Impossible: Leszámolás második része jövőre jelenik meg. A színész azt is tervezi, hogy elsőként forgat a világűrben egy filmjét. A Mission: Impossible: Leszámolás első része júliusban kerül a mozikba.

Forrás: Variety

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu