Ben Affleck új rekordot állított fel: zsinórban két filmje is hatalmas bukás lett!

MOZI HÍREK – Hihetetlenül gyenge nyitóhétvégét produkált Ben Affleck thrillere, aHypnotic (magyar címen Konstrukció), ami a sztár második bukása mindössze néhány hónapon belül.

 

 

A Hypnotic lett Ben Affleck második kasszafiaskója az elmúlt hónapokban. Az új filmben, amely Robert Rodriguez rendező legújabb munkája, Affleck Danny Rourke-ot alakítja. Az Austinban élő nyomozó egy titokzatos bűnöző nyomába ered, aki úgy tűnik, hogy képes irányítani az elméket. A sci-fi akciófilm szereplőgárdáját gazdagítja még Alice Braga, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley és William Fichtner.

A Deadline szerint a film az érdekes szereplőgárdája ellenére a rendelkezésre álló adatok szerint szerint borzalmas nyitóhétvégét produkált a hazai jegypénztáraknál.

A 70 millió dolláros gyártási költségvetéssel érkező film mindössze 2,5 millió dollárt kereshet vasárnapig. Ezzel a film Affleck második kasszabukásává válik a sorban. Ugyanis az idén áprilisban bemutatott Air 85,5 millió dollárt hozott a 90 millió dolláros gyártási költségvetéssel szemben.

 

2023 egyelőre nem Ben Affleck éve

 

Az Air nem feltétlenül tekinthető bukásnak, hiszen annak ellenére, hogy nem hozta vissza a költségvetését, eredetileg Prime Video-exkluzívnak szánták. Emiatt a reklámköltségvetés már be volt kalkulálva a film esetleges streaming-futamába. Így bármilyen bevételt hoz, az Amazon stúdió tiszta nyereségnek tekintheti. Ráadásul a Michael Jordan- és Nike-életrajzi film széles körű elismerést kapott. Méghozzá éppen Affleck rendezése és a szereplőgárda alakításai miatt.

Ugyanez nem mondható el a Hypnoticról, a film majdnem olyan rossz kritikákat kapott, mint az Igazság Ligája mozis vágása 2017-ben, pedig ez, valljuk be, nem kis dolog.

Affleck karrierje ezzel bonyolult helyzetbe került. Ezek után ahhoz, hogy újra a helyes útra térhessen, a következő filmjének slágernek kell lennie. Különösen, ha figyelembe vesszük a 2022-es Mélyvíz gyenge fogadtatását és az egy évvel korábbi Az utolsó párbaj sikertelenségét.

Ben Affleck következő filmje a DC-univerzumban játszódó The Flash lesz. Ez a főszereplő Ezra Miller állítólagos bűncselekményei miatt viták kereszttüzébe került. A korábbi DC-filmek, aBlack Adam és a Shazam! Az istenek dühe egyaránt csalódást okozott a kasszáknál. Ez a probléma potenciálisan a The Flash-t is sújtja. Bár mivel a James Gunn és Peter Safran által felügyelt franchise új ágát hivatott elindítani a film, ez növelheti a film ismertségét. Afflecknek pedig megadhatja azt a lökést, amire szüksége van.

Forrás: Postsen

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu