Alan Wake 2: véletlenül elárulhatták, mikor érkezik a játék?!

A Remedy Entertainment Alan Wake 2-jéről a főhős szinkronszínésze ejtett el néhány nagyon érdekes megjegyzést egy podcast során.

 

 

A Monsters, Madness and Magic podcastnek adott interjújában Matthew Porretta, az Alan Wake 2 szinkronszínésze elmondta, hogy a játék megjelenése valamikor 2023 októberében várható. Hozzátette, hogy a múlt héten átrepült a Remedy finnországi irodájába, hogy a játékon dolgozzon.

Magával a játékkal kapcsolatban nem sok mindent tudott megosztani. Azt mondta, hogy a készülő sztárjáték „nagyon, nagyon jó” lesz. Hozzátette, hogy kemény és ijesztő játék lesz, és hogy a Remedy Entertainment „elképesztő dolgokat” csinál.

Ha Porretta szavai helytállóak, akkor ez azt jelenti, hogy a Remedy részéről a megjelenési dátum bejelentésére valamikor hamarosan sor kerül. Feltételezhető, hogy a PlayStation vagy az Xbox Showcase események valamelyikén.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az Alan Wake 2 fejlesztése szépen halad, és hogy a játék egy „igazi” next-gen showcase-nek ígérkezik.

Az XboxEra társalapítója és az XboxEra Podcast társ-műsorvezetője, Shpeshal Nick a Twitteren jelentette ki, hogy úgy hallotta, az Alan Wake 2 fejlesztése eléggé előrehaladott állapotban van. Azt is mondta, hogy „igazi” next-gen élményt fog nyújtani. Továbbá azt sugallta, hogy a kiadó Epic Games komoly befektetést eszközölt az Alan Wake folytatásába.

Nick nem árult el túl sok mindent. Ám információi összhangban vannak azzal, amit Porretta mondott a játék megjelenésével kapcsolatban. Továbbá azzal is, amit a játékról korábban már megtudhattunk. A Remedy Entertainment kreatív igazgatója, Sam Lake és a játék rendezője, Kyle Rowley szintén beszéltek a játékról. Korábban már elárulták, hogy az Alan Wake 2 a stúdió eddigi legnagyobb és legambiciózusabb játéka lesz. Illetve, hogy a játék egy igazi túlélőhorror-élményt nyújt majd.

Ha érdekel, pontosan mit mondott Porretta, a podcastot az alábbi linken találod. A szinkronszínész megjelenéssel kapcsolatos megjegyzése a 18. perc körül hallható.

Forrás: Monsters, Madness and Magic

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu