[PSSC-2023] Az Alan Wake 2 hátborzongatóbb lesz, mint hittük – íme az új előzetes és a megjelenés dátuma! [VIDEO]

Az Alan Wake 2 egy lenyűgöző új gameplay trailert kapott, amely megerősíti az új játszható karaktert és egyértelmű Resident Evil 2 remake hatásokat mutat.

 

 

Az Alan Wake 2 egy új gameplay trailerrel gazdagodott a PlayStation Showcase eseményen. Az előzetes megerősítette a játék új játszható karakterét, aki nem a címadó Alan Wake. A Remedy Entertainment-féle játékot már évek óta nagyon várjuk. Ám a PlayStation Showcase volt az első alkalom, hogy a rajongók megnézhették a játékmenetet.

Az Alan Wake 2 első, 2021-es leleplező trailere megerősítette, hogy Alan Wake visszatér, a PC és a next-gen konzolok a megcélzott platformok, és hogy 2023 a tervezett megjelenési év.

Ám ennél többet nem tudhattunk meg belőle. A játék új trailere sokkal több részletet erősít meg a készülő túlélő-horrorból, beleértve a biztos megjelenési dátumot is.

Az Alan Wake 2 megjelenési dátuma október 17. Ekkor jelenik meg PC-re az Epic Games Store-on keresztül, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re. Az előrendelések már most elérhetőek. A trailerben bemutatkozik az új játszható karakter, Saga Anderson. (Melanie Liburd alakítja.) Anderson egy FBI-ügynök, aki rejtélyes gyilkosságok után nyomoz Bright Fallsban. A nyomozása pedig keresztezi Alan Wake történetét. Anderson mellé egy olyan karakter is csatlakozik, akit a jelek szerint Sam Lake, a játék vezető írója és kreatív igazgatója alakít.

A trailerben látható játékmenet-felvételeken Anderson egy elhagyatott vegyesboltot fedez fel. A kamera váll fölötti nézőpontja nagyon hasonlít a Resident Evil 2 remake-hez és más, nemrég megjelent RE-játékokhoz. Valaki vagy valami aztán berobban a falon keresztül egy meglehetősen hatásos jump scare pillanatban. Mindez aláhúzza a Remedy állítását, miszerint az Alan Wake 2 inkább egy tiszta horror élmény lesz.

Meg kell jegyeznünk, hogy bár Anderson volt az új Alan Wake 2 trailer főszereplője, nem ő lesz a játék egyetlen játszható karaktere.

Legalább két játszható főszereplőről tudunk. A játékosok néha Andersont alakítják majd, aki Bright Falls-t fedezi fel. Máskor viszont Alan Wake-ként játszhatnak majd, aki a Dark Place-ben, „New York City rémálomszerű változatában” rekedt. Ez rengeteg változatosságot biztosíthat. Érdekes lesz látni, hogy a Remedy képes lesz-e ezt véghez vinni.

A Remedy lenyűgöző teljesítménye azt jelenti, hogy jó esély van arra, hogy a játék beváltja a hozzá fűzött reményeket. Egy újabb nagyszerű horrorjáték lehet egy olyan évben, amely már eddig is tele volt a műfaj legjobb megjelenéseivel.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu