Nicolas Cage őrült új thrillere előzetest és premierdátumot kapott! [VIDEO]

MOZI HÍREK – Nicolas Cage ördögien festett frizurát visel ebben a feszült autós üldözéses thrillerben. Ez minden, amit a Sympathy for the Devilről tudunk.

 

 

Miután a közelmúltban a közönségkedvenc Renfieldben vámpírfogakat öltött magára, Nicolas Cage egy újabb gonosztevő szerepben tér vissza. Annak ellenére, hogy kissé hírhedt arról, hogy szinte minden filmben feltűnik, Cage nem igazán arról híres, hogy bármit is eljátszana. Ha egy filmben szerepel, akkor elvárható tőle, hogy mindent beleadjon, jóban-rosszban. Szerencsére a Sympathy for the Devil című filmben Cage képessége, hogy teljesen túlzásba viszi a dolgokat, talán a feszült thriller javára válik.

A Joel Kinnaman főszereplésével is készülő, Yuval Adler (The Secrets We Keep) által rendezett filmben egy ártatlan férfi arra kényszerül, hogy egy titokzatos utast vigyen magával egy egész éjszakás kirándulásra.

Revolverrel és szadista személyiséggel felvértezve több van ebben az őrült autórablóban, mint amilyennek látszik. Hogy túlélje az éjszakát, sofőrünknek mindent kockára kell tennie, hogy leszámoljon ezzel a vörös hajú szörnyeteggel.

A Sympathy for the Devil hivatalos szinopszisa, amelyet az RLJE Films bocsátott rendelkezésünkre, a következő:

„Miután fegyverrel kényszeríti egy titokzatos utas (Nicolas Cage), hogy fuvarozza őt, egy férfi (Joel Kinnaman) egy nagy tétű macska-egér játékban találja magát, ahol kiderül, hogy nem minden az, aminek látszik.”

Sok thrillert láttunk már, ami egyetlen helyszínen játszódik. Az sem szokatlan, ha ez a helyszín egy működő gépjármű. Akárhogy is, itt a thrillerek egyik legjobb fajtájával állunk szemben. Egy egyszerű helyzet egyre csak rosszabb és rosszabb lesz. Ebben az esetben, amikor egy ártatlan férfi megpróbál elhagyni egy kórházat, miután meglátogatta terhes feleségét, Nicolas Cage beül az anyósülésre, és pisztolyt tart a fejéhez. Tökéletes módja a dolgok elindításának, mivel az ezt követő vér és törmelék nyomai kétségkívül tovább fokozzák a helyzetet.

A trailer alapján kedves sofőrünknek a film során kezd elege lenni Cage rosszindulatú bohóckodásaiból. Méltatlankodva elfogadja egy rendőr meggyilkolását, mielőtt végül egy büfé közepén verekedésbe kezd. Összecsapásuk az egész épület felgyújtásáig fajul. Cage lazán meggyújtja a Molotov-koktélt, és sűrű füstfelhőbe fojtja a környéket. Mivel a trailer arra utal, hogy a felszín alatt valami többről van szó, nem lenne meglepő, ha Cage ezen a ponton mutatná meg az igazi arcát is.

 

Ki vagy mi ellensúlyozza majd Nicolas Cage őrületét?

 

A szereplők tekintetében nincs sok dolgunk, ami azt jelenti, hogy a két főszereplőnk – Az utas (Nicolas Cage) és A sofőr (Joel Kinnaman) – viseli a film főszerepét. Egy ilyen kevés szereplőt tartalmazó film az egyéni alakításaik alapján él és hal, az egymással való kémián felül. Tekintve, hogy a film jelentős részében kettejükkel egy autóban ragadunk majd, ez még fontosabb.

A Sympathy for the Devil valószínűleg azt fogja bemutatni, ahogy Kinnaman vonakodva együttműködik a gonosztevőnkkel, mielőtt végül a saját kezébe veszi a dolgokat.

Mivel Kinnaman korábban rengeteg akció-orientált projektet vezetett, az átmenet remélhetőleg természetesnek és megfelelőnek fog tűnni.

Nicolas Cage pedig nyilvánvalóan a megszokott formáját hozza majd. Ha nem ismered a termékeny színészt, ő ugyanúgy képes arra, hogy viccesen feldobja a dolgokat. Ugyanakkor a legmegragadóbb alakításokat nyújtja, amiket a vászonra vittek.

A Sympathy for the Devil július 28-án kerül majd az amerikai mozikba.

Forrás: Collider, EW.com

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu