[SGF-2023] Immortals of Aveum: rendkívül látványos környezetben mutatták be a játékmenetet! [VIDEO]

Az EA az SGF 2023 alkalmából új játékmenet-trailert ad ki az Immortals of Aveumhoz. Ez a készülő lövöldözős játék néhány hihetetlenül jól kinéző díszletét mutatja be.

 

 

Az Ascendant és az Electronic Arts egy új gameplay trailert osztott meg az Immortals of Aveumhoz. Utóbbi néhány hihetetlenül jól kinéző díszletet mutat be a készülő fantasy shooterből. A felvétel a Summer Game Fest 2023 nyitónapján került bemutatásra.

A kaliforniai székhelyű Ascendant Studios által fejlesztett Immortals of Aveum 2022 decemberében jelentkezett be, mint mágiaalapú FPS-t, amelyet olyan iparági veteránok készítenek, akik olyan sikersorozatokon dolgoztak, mint a BioShock, a Halo és a Call of Duty.

Bár az Ascendant és az EA az év vége óta rengeteg új felvételt osztott meg, és még korlátozott gyakorlati előzetest is engedélyezett az Immortals of Aveumról, a korábban látott anyagok egyike sem támaszkodik annyira a filmes élmény eredeti ígéretére, mint a játék SGF 2023-as trailere. A háromperces klip többnyire akciódús játékmenet-részletekből áll. A kalandok egy 400 láb magas kolosszuson belül, illetve körül zajlanak. Ez az impozáns gépezet szerves részét képezi a játék kidolgozott történetének. Az ősi hadigépezetek pusztító és „erősen szabályozott” darabjaként írja le. Ezeket szállításra és harcra egyaránt használják.

Az SGF 2023 trailerét először Darren Barnet mutatta be a színpadon. Ő a játék sztárokkal teletűzdelt szereplőgárdáját vezeti Jak szerepében, aki egy mágusként próbálja megmenteni a címadó Aveum bolygót a biztos pusztulástól. Mindez nem lesz békés ügy. A most megosztott felvételeken Jak a legkülönfélébb képességek segítségével több tucat ellenséges csapatot mészárol le.

A fejlesztők korábban úgy jellemezték az Immortals of Aveumot, mint a Doom és a BioShock, a Call of Duty és a God of War keverékét. Ám a most debütált trailer a Dishonored-sorozat néhány emlékezetes pillanatát is felidézi.

Az Arkane Studios franchise-ához hasonlóan az Immortals of Aveum is egy fantáziavilágban játszódó egyjátékos élmény, amely nagyrészt FPS-nek tűnik, de valójában egy akció-RPG.

A játék korai előzeteseiből már kiderült, hogy egy tekintélyes képességfa támogatja a rengeteg játékstílust. Mindez pozitívan hat az általános újrajátszási értékre. Az egyszeri élmény iránt érdeklődők számára a játék még mindig jó ár-érték arányt kínál. Ugyanis a fejlesztők nemrég úgy becsülték, hogy egy kampány egyszeri végigjátszása körülbelül 25 órát vesz igénybe.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu