[SGF-2023] Jön az új Prince of Persia játék – már előzetest is kapott! [VIDEO]

A Summer Game Fest 2023 eseménye azzal kezdődött, hogy meglepetésszerűen leleplezték a Ubisoftnál készülő új Prince of Persia játékot.

 

 

A 2023-as Summer Game Fest esemény a Ubisoftnál fejlesztés alatt álló új PoP játék, a Prince of Persia: The Lost Crown leleplezésével vette kezdetét. A cím egykor a Ubisoft egyik legfontosabb franchise-a volt, de már több mint egy évtizede nem került a boltok polcaira érdemi új játék a sorozatból.

A Prince of Persia: The Lost Crown-t a Summer Game Fest 2023-on jelentették be egy izgalmas trailerrel, amely megerősítette a 2024. január 18-i megjelenési dátumot.

A The Lost Crown visszaviszi a PoP franchise-t a 2D-s platformer gyökereihez. Nagy hangsúlyt fektet az akcióra, a bossharcokra és a rejtvényfejtésre. Néhány rajongó talán jobban szeretne valami olyat, ami inkább a PS2-korszak 3D-s akciójátékaihoz igazodik. Azonban a játék az eddig bemutatottak alapján még mindig nagyon lenyűgözőnek tűnik.

A rajongóknak jövő évig kell várniuk, hogy saját maguk játszhassák végig a The Lost Crownt. Azonban közel sem kell olyan sokáig várniuk, hogy újra betekintést nyerjenek a játékba. A Ubisoft a Summer Game Fest részeként Ubisoft Forward néven saját különleges eseményt tart. Erre a tervek szerint június 12-én, hétfőn 10 órakor kerül sor. Az ígéretek szerint ekkor érkezik egy újabb pillantás a The Lost Crownra. Habár azt még nem tudni, hogy pontosan mit mutatnak majd az eseményen.

Amíg a rajongók a Ubisoft Forward június 12-i eseményére várnak, addig a trailer YouTube-leírásából megtudhatnak néhány további részletet. A Prince of Persia: The Lost Crown főszereplőjét Sargonnak hívják, és akrobatikus képességekkel, valamint különleges időerőkkel rendelkezik.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu