[SGF-2023] Nicolas Cage videójátékos szereplése elképesztőnek ígérkezik! [VIDEO]

A Dead By Daylight-ban Nicolas Cage saját maga „eltúlzott” változatát játssza, méghozzá nem is akárhogy!

 

 

Nicolas Cage színész érkezik a Dead by Daylight című videójátékba! Az Oscar-díjas színész megjelent a Summer Game Fest 2023-on, hogy népszerűsítse a játékot, és beszéljen arról, hogyan jött létre az együttműködés.

A színpadon a házigazda Geoff Keighley mellett megjelenő sztár elmondta, hogy „mindig új kalandokat keres”, és egy videójátékhoz való csatlakozást érezte a megfelelő következő lépésnek. Elmondása szerint a videójátékban való szereplés segít neki abban, hogy a videójáték-rajongók „teljesen új közönségéhez” jusson el.

Elmondta, hogy csak egy „másodperc töredéke” kellett ahhoz, hogy igent mondjon a Dead by Daylightban való szereplésre, és hozzátette, hogy valaki a családjában is nagy rajongója a játéknak.

Cage saját magát, Nicolas Cage-et fogja játszani a Dead by Daylightban. A hangját is ő adja a karakterének, beleértve a sikolyokat, morgásokat és minden „minimális elkeseredett arckifejezést”. Önmaga „felfokozott, eltúlzott változatát” alakítja, aki kirándul az erdőben, egy olyan helyre, ahol azt hiszi, hogy filmet forgat. Azonban a ködben ébred, varjakkal és sorozatgyilkosokkal körülvéve. „Elég mulatságos” – mondta Cage.

Cage július 25-én érkezik a Dead by Daylightba PC-re és konzolra. Ám a PC-s játékosok július 5-től már a játék Player Test Buildjével is belevethetik magukat a játékba.

Ami Cage-et illeti, nemrég Drakulát alakította a Renfield című filmben. A következő jelentős szerepének pedig a Sympathy for the Devil ígérkezik, amelynek nemrég jött ki az előzetese.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu